Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να μετακομίσουν

O πρίγκιπας Harry και η  Meghan Markle σύντομα θα μετακομίσουν από το Kensington Palace, όπου έμεναν με τον πρίγκιπα William και την σύζυγο του Kate Middleton και οι φήμες ήδη μιλούν για κακές σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέρφια .

Το γεγονός όμως ότι η ‘’βασιλική τετράδα’’ παίρνει διαζύγιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει συμβεί κάτι άσχημο ανάμεσά τους. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry περιμένουν το πρώτο τους μωρό σύντομα και είναι λογικό να αποζητούν την αυτονομία τους και τον χώρο τους για την δημιουργία της οικογένειας τους. Συνεπώς, το ζευγάρι θα μετακομίσει στο Frogmore Cottage του Windsor Estate, το οποίο απέχει μόλις 30 λεπτά από το Kensington Palace.

O Dickie Arbiter, πρώην επίσημος εκπρόσωπος τύπου της Βασίλισσας Ελισάνετ, μίλησε πρόσφατα στο US Weekly για την μετακόμιση του Harry και της Meghan και τι προσδοκούν από την νέα τους κατοικία: «Ο λόγος που μετακομίζουν από το Kensington Palace είναι ότι ο χώρος που ζουν είναι πολύ μικρός. Έχουν δύο κρεβατοκάμαρες, ένα σαλόνι και μια κουζίνα. Δεν υπάρχει εξωτερικός χώρος και γενικότερα η κατοικία δεν είναι αρκετά  μεγάλη για μια αναπτυσσόμενη οικογένεια». Ο Arbiter συνέχισε λέγοντας «Ο Harry είχε αποφασίσει να δημιουργήσει το δικό του γραφείο, το οποίο είναι αρκετά δίκαιο. Όταν ήταν ελεύθερος ζούσε στην άνετη ζώνη του αδερφού του και της κουνιάδας του. Αλλά τώρα είναι παντρεμένος και δημιούργει τη δικιά του ζώνη με την γυναίκα του, οπότε είναι λογικό. Δεν μπορείς να έχεις ένα μικρό αριθμό προσωπικού να εργάζεται σε γραφείο δύο ατόμων. Ο Harry τώρα συνεχίζει την ζωή του  και δημιουργεί το δικό του γραφείο. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό».

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα