Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Meghan Markle ονόμασε τον γιο της Archie;

Την Τετάρτη  8 Μαΐου ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα του γιου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry,Αrchie Harrison Mountbadden-Windsor.Το όνομα προκάλεσε έκπληξη σε όλους και ο κόσμος αναρωτιέται για ποιο λόγο επέλεξαν το συγκεκριμένο όνομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, η Meghan στο παρελθόν είχε έναν γάτο που τον φώναζε Archie. Οι φίλοι της δούκισσας του Susssex πιστεύουν ότι  αυτός είναι πραγματικός λόγος που ονόμασε τον γιο της έτσι. Μάλιστα, ένας φίλος της αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα ότι η μαμά της Markle,Doria Ragland, είχε διασώσει την γάτα και «έτσι αποτέλεσε ένα σημαντικό μέλος του σπιτιού. Η Meghan λάτρευε να παίζει μαζί του και πάντα μιλούσε για τον γάτο της στους φίλους της. Δεν είναι έκπληξη που ονόμασε τον γιο της Archie. Αγαπούσε τον γάτο της».

Μια άλλη πηγή υποστηρίζει ότι η δούκισσα του Sussex εμπνεύστηκε το όνομα του νεογέννητου από το διάσημο comic Άρτσι που λάτρευε και είπε πως «της άρεσε τα σαββατοκύριακα να πηγαίνει σε vintage μαγαζιά και να αγοράζει comics». Ο πατέρας της, Thomas Markle ήταν η αιτία που αγάπησε τα comics η δούκισσα τόσο πολύ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα