Αυτός είναι ο πιο καλός τρόπος να πλένετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας

Πινέλα για το foundation, πινέλα για το ρουζ, πινέλα για την πούδρα. Υπάρχουν αμέτρητα διαφορετικά είδη πινέλων για κάθε ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά όχι, δεν θα γκρινιάξουμε για αυτό, γιατί όταν τα χρησιμοποιούμε το αποτέλεσμα είναι μακράν καλύτερο από όταν το κάνουμε με τα χέρια μας.

Μετά από τόση χρήση βέβαια, είναι απαραίτητο να τα πλένετε σχολαστικά και συχνά, αφού αλλιώς θα αποτελούν πηγή βακτηρίων, που με τη σειρά τους θα φράξουν τους πόρους σας και θα δημιουργήσουν σπυράκια στην επιδερμίδα σας.

Εμείς θα σας προτείναμε να ορίσετε μία ημέρα την εβδομάδα, στην οποία θα πλένετε και θα καθαρίζετε σε βάθος όλη τη συλλογή σας από πινέλα. Μην το αναβάλετε για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό, εκτός αν δεν σας νοιάζει η υγεία του δέρματός σας.

Μέχρι τώρα ξέρατε πως ένα απαλό σαμπουάν είναι το καλύτερο καθαριστικό για τα πινέλα σας, αυτό που όμως ίσως δεν ξέρετε είναι πως πρέπει να προσθέσετε μέσα μερικές σταγόνες tea tree oil, το οποίο έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες.  O Mario Dedivanivic μάλιστα, προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian, ορκίζεται σε αυτό τον συνδυασμό!

Τι περιμένετε; Τρέξτε στο μπάνιο και πιάστε δουλειά αμέσως.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα