Αυτό το Topshop φόρεμα γίνεται συνέχεια sold out

Ναι καταλαβαίνουμε. Έχετε βαρεθεί να βλέπετε γύρω σας πουά. Έχει γεμίσει ο τόπος. Και αν δεν είστε η Yayoi Kusama, η Γιαπωνέζα καλλιτέχνης που είναι γνωστή για τα έργα της με επαναλαμβανόμενο pattern το πουά, τότε δεν έχετε καμιά δουλειά να προσθέσετε ακόμα ένα στη συλλογή σας. Λάθος. Μέγα λάθος. Πρώτον ένα πουά δεν είναι ποτέ αρκετό. Ούτε δύο ούτε τρία. Άλλα πουά είναι πιο μεγάλα, άλλα πιο μικρά, αλλά εμφανίζονται μαζί με άλλα patterns άλλα μόνα τους και διαφορετικά φαίνονται πάνω σε παντελόνια και ολόσωμες φόρμες και διαφορετικά σε φορέματα και αέρινες φούστες.

Έτσι φαίνεται σκέφτηκαν και οι fashionistas ανά την υφήλιο και έκαναν sold out τρεις φορές ένα πουά φόρεμα απο το Topshop. Και όχι οποιοδήποτε πουά φουστάνι. Αλλά το πιο ωραίο καλοκαιρινό φουστάνι.

Με χαμηλό ντεκολτέ, full skirt, ανοιχτή πλάτη, μήκος μέχρι τη μέση της γάμπας και με τιμή 49 λιρών ήταν αναμενόμενο να γίνει ανάρπαστο καθώς είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ που μπορεί να φορεθεί είτε με κάποιο t-shirt  και sneakers για τις πρωινές σας εμφανίσες είτε συνδυασμένο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και μακριά σκουλαρίκια και για να πάτε καλεσμένη σε κάποια επίσημη περίσταση -βλέπε γάμος.

Μάλιστα έγινε και πάλι restock χθες αλλά οι έξυπνες shoppers το άρπαξαν μέχρι να πούμε κύμινο, και το μεταπωλούν στο eBay και πλέον έχει γίνει ένα από τα πιο μοσχοπουλημένα items με τη τιμή του να κυμαίνεται από τις 39 και να φτάνει μέχρι και τις 300 λίρες.

Αν δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι να ξανάρθει τότε μπορείτε να βρείτε παρηγοριά στις παρακάτω επιλογές, επίσης απο το Topshop.

topshop

Mix Spot Ruched Midi Wrap Dress

topshop

Spot Maxi Dress

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα