Αυτό το προϊόν θα σώσει το δέρμα σας μετά τα Χριστουγεννιάτικα ξενύχτια
Getty Images

Ξενύχτια, ποτά, πάρτι, κρύο – η αγαπημένη μας περίοδος του χρόνου –aka τα Χριστούγεννα- είναι εδώ, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως σίγουρα δεν είναι η αγαπημένη της επιδερμίδας μας. Με όλα τα προηγούμενα που αναφέραμε, δεν θέλει πολύ να καταλήξει το δέρμα μας θαμπό, κουρασμένο και αφυδατωμένο και το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε εσάς.

Φανταστείτε τώρα να υπήρχε ένα προϊόν που θα απλώνατε στο πρόσωπό σας και μέσα σε ένα βράδυ θα έκανε θαύματα. Το πρωί που θα σηκωνόσασταν, η επιδερμίδα σας θα είχε συνέλθει πλήρως από το ξενύχτι της προηγούμενης νύχτας και θα ήταν βαθιά ενυδατωμένη, λαμπερή και απαλή. Ε λοιπόν αυτό το προϊόν υπάρχει!

Ο λόγος φυσικά για την Drink Up Intensive Overnight Mask της Origins, του brand που λατρεύεται στο εξωτερικό από beauty editors και bloggers για τα μοναδικά του προϊόντα.origins Intensive Overnight Mask

Αν και όλα τα προϊόντα της Origins είναι θαυματουργά, εμείς ξεχωρίσαμε ειδικά για αυτή τη σεζόν την συγκεκριμένη top seller μάσκα εντατικής ενυδάτωσης για νυχτερινή περιποίηση, που χαρίζει άμεση και πλούσια ενυδάτωση ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα επίπεδα φυσικής υγρασίας της. Το πρόσωπο ενυδατώνεται σε βάθος και το πρωί θα δείχνει πιο λαμπερή, καθώς περιέχει έλαιο από βερίκοκο και avocado. Ειδικά αν το δέρμα σας είναι γενικότερα ξηρό ή αφυδατωμένο, η εν λόγω μάσκα είναι απαραίτητο να προστεθεί στην ρουτίνα της περιποίησής σας.

Τα προϊόντα Origins διατίθενται στα καταστήματα Sephora και online στο www.sephora.gr.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα