Αυτό το κόσμημα δεν είναι μόνο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η Folli Follie, το διεθνώς αναγνωρισμένο lifestyle fashion brand, παρουσιάζει την αποκλειστική υπηρεσία Love Concierge για να ανακαλύψετε το ιδανικό δώρο για εσάς, την φίλη σας ή την αγαπημένη σας, ανάμεσα σε μοναδικά κοσμήματα από τις ξεχωριστές συλλογές της.

Η εύρεση του απόλυτου #thegiftoflove γίνεται παιχνιδάκι με την υπηρεσία Love Concierge, τόσο στα καταστήματα όσο και online. Επισκεφθείτε από το κινητό σας την επίσημη σελίδα της Folli Follie στο facebook, απαντήστε σε 4 απλές ερωτήσεις και ανακαλύψτε το στυλ που της ταιριάζει. Ρομαντική Heart4Heart, μίνιμαλ Metal Chic, παιχνιδιάρικη Charm Mates, αιθέρια Wonderfly ή κομψή σαν τη νέα σειρά κοσμημάτων με καρδιές, αφιερωμένη στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Η απάντηση απέχει 4 μόλις κλικ μακριά ή μερικά βήματα από το κοντινότερο κατάστημα Folli Follie, όπου οι Love Concierges δίνουν πολύτιμες συμβουλές, προτείνοντας το ιδανικό #thegiftoflove.

follifollie homepage image 2

Αποκλειστικά για την Παρασκευή 9 Φεβρουάριου, η Τζένη Μελιτά, ως #FFLoveConcierge, θα βρίσκεται στο κατάστημα της Folli Follie στην οδό Ερμού 19, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, καθώς και η Νικολέτα Ράλλη, στο κατάστημα στο The Mall Athens, αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, για να δώσουν συμβουλές σε όλους για το ιδανικό δώρο που θα κλέψει την καρδιά σας! Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στα παραπάνω καταστήματα τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και αποκτήστε δώρο ένα μοναδικό pendant από τη συλλογή Playful Emotions.

Εσύ ακόμα ψάχνεις στα τυφλά για το τέλειο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ο #FFLoveConcierge μπορεί να στο βρει!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα