Αυτό το gift box με κραγιόν θα φέρει δάκρυα στα μάτια όποιου και αν το πάρει ως δώρο

Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν έχει δει την ταινία Mary Poppins, ας σηκώσει τώρα το χέρι του, αλλιώς ας σιωπήσει για πάντα. Κανείς, σωστά; Όλοι αγαπάμε την μυστηριώδη νταντά που εμφανίζεται από το πουθενά με την ομπρέλα της για να σώσει την κατάσταση και όλοι είχαμε δει την ταινία παραπάνω από μία φορές.

Φέτος τα Χριστούγεννα, όπως σίγουρα θα έχετε ήδη μάθει, η Mary Poppins επιστρέφει στις οθόνες μας, με ένα sequel της ταινίας του 1964. Το ρόλο της εμβληματικής νταντάς ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο η αγαπημένη μας ηθοποιός Emily Blunt, γεγονός που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο να έρθει ο Δεκέμβριος, ώστε να την δούμε στην μεγάλη οθόνη.

Παρόλα αυτά, η Mary Poppins μας έχει κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για κάτι. Αν είστε και εσείς beauty addicts, θα συμμεριστείτε τον ενθουσιασμό μας, αφού η L’Oréal Paris μόλις κυκλοφόρησε μία συλλογή με κραγιόν, εμπνευσμένη από τη ηρωίδα.

loreal paris x mary poppins returns, Mary Poppins και L’Oréal Paris κυκλοφορούν συλλογή κραγιόν

Η συλλογή περιλαμβάνει εφτά κραγιόν Colour Riche, σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, ενώ οι συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τους χαρακτήρες της ταινίας.

loreal-paris-x-mary-poppins-returns, Mary Poppins και L’Oréal Paris κυκλοφορούν συλλογή κραγιόν

Για εσάς που είστε hardcore fans της Poppins –ή των κραγιόν- να σας ενημερώσουμε πως κυκλοφορεί και ένα gift box με όλες τις αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα