Αυτό το γαλλικό κούρεμα θα είναι η μεγαλύτερη τάση των επόμενων μηνών

Μερικές φορές οι τάσεις στα μαλλιά έρχονται από το «πουθενά». Άλλες φορές είναι αποτέλεσμα των look που προβάλουν οι σχεδιαστές μόδας στα shows τους και άλλες αποτέλεσμα εμφανίσεων των celebrities. Υπάρχουν όμως και κάποια hairstyles που έγιναν τάσεις χωρίς να μπορούμε να εντοπίσουμε από πού ξεκίνησαν. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω κούρεμα, το οποίο βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στα cool girls του instagram, με διάφορες διάσημες να το τολμούν και εκείνες δειλά δειλά.

Ο λόγος για το κλασικό bob (κοντό καρέ δηλαδή, μέχρι κάτω από το πηγούνι) με αφέλειες που θυμίζει αρκετά το χαρακτηριστικό κούρεμα της δεκαετίας του 1920, αλλά στην πιο ανέμελη εκδοχή του.

Εκείνη που κατά τη γνώμη μας κατάφερε να το κάνει τόσο δημοφιλές είναι το μοντέλο Taylor LaShae, ο λογαριασμός της οποίας στο instagram θα σας κάνει να θέλετε να υιοθετήσετε το κούρεμα αμέσως.

Το μυστικό –σύμφωνα με τον διάσημο hairstylist Sal Salcedo, που κουρεύει την LaShae- είναι οι αφέλειες να σταματούν ακριβώς πάνω από τα φρύδια και να είναι ελαφρώς πιο μακριές στις άκρες, ώστε να «δένουν» αρμονικά με τα υπόλοιπα μαλλιά. «Είναι τολμηρό, είναι statement και δείχνει πως το άτομο που το έχει είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση και πως η ιδέα τους για το τι σημαίνει θηλυκότητα, διαφέρει από το κλασικό μακρύ hair look», εξηγεί ο ίδιος. Εμείς πάντως δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Plus, εκτός του ότι επιτέλους η τάση θέλει τις γυναίκες να δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό και όχι ΠΑΛΙ ανταύγειες, όμπρε ή μπαλαγιάζ σε μακριά, κυματιστά μαλλιά, το συγκεκριμένο κούρεμα μπορεί να γίνει ότι τύπο μαλλιών κι αν έχετε: σγουρά, σπαστά ή ίσια.

Η Taylor LaShae, που έχει καταφέρει να μας κάνει όλες να θέλουμε κοντά μαλλιά.

Δεν χρειάζεται καν να το ισιώσετε για να δείξει εντυπωσιακό, αφού όσο πιο ανέμελα πέφτουν οι τούφες στο πρόσωπό σας, τόσο το καλύτερο.

Θα ολοκληρώσει ιδανικά κάθε καλοκαιρινό σας outfit.

 Ακόμα κι όταν μακρύνει ελαφρώς, θα συνεχίσει να δείχνει super cool.

Και η διάσημη ηθοποιός Vanessa Hudgens μόλις το τόλμησε.

Η φιλαριστή εκδοχή του κουρέματος από τον Sal Salcedo.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη στο εξώφυλλο του InStyle που κυκλοφορεί τώρα.

Και ναι, το τόλμησα και εγώ (εδώ Χρύσα Δαρσακλή, beauty editor του InStyle.gr) πριν λίγο καιρό και το λάτρεψα. Εσείς τι λέτε, θα αποχωριστείτε τα μακριά μαλλιά σας;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα