Έξοδος

Αυτό το αρχοντικό που μόλις άνοιξε στην Αθηνά είναι το νέο buzz μέρος της πόλης

Ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε το Upper.

InStyle.gr

upper

Ένα διαφορετικό all-day bistro & bar άνοιξε τα φώτα του στο κέντρο της Αθήνας! Ένας χώρος που μοιάζει με παλιό αρχοντικό, ένα σπίτι με άρωμα αριστοκρατικό που υποδέχεται όσους θέλουν να περάσουν στιγμές με στιλ από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

upper

 

Το Upper δεν είναι ένα κλασικό μπαρ, ούτε ένα κλασικό καφέ και σίγουρα όχι ένα κλασικό εστιατόριο! Μπορεί να βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας… ωστόσο η πρόσβασή του καλύπτεται με ένα ελαφρύ μυστήριο… Για να το βρεις πρέπει να περάσεις από μια στοά, να φτάσεις στο τέρμα της και στη συνέχεια να ανέβεις πάνω στον όροφο.. εκεί θα ανακαλύψεις ίσως την πιο ιδιαίτερη γωνιά της πόλης.

upper

Μια σάλα σε υπέροχο vintage στιλ, από τους πολυελαίους, τις τοιχογραφίες, τα έπιπλα, τη διακόσμηση και τα σερβίτσια… αξίζει να σημειωθεί δε ότι, με σκοπό να επιτελεσθεί και ένα κοινωνικό έργο, όλα τα έπιπλα συγκεντρώθηκαν με προσοχή και λεπτομέρεια από τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο ΡΕΤΟ – μια ένωση από πρώην χρήστες οι οποίοι μέσα από τη συλλογή παλιών αντικειμένων επανεντάσσονται δημιουργικά στο σύνολο.

upper

Το Upper είναι ένα ξεχωριστό all-day bistro με υγιεινό μενού (μέρος του είναι vegan και vegetarian) αλλά είναι και ένας διαφορετικός πολυχώρος που επιθυμεί να φιλοξενήσει κάθε μορφή τέχνης, πάντα με σεβασμό στο στυλ και στην αισθητική του. Ιδανικό spot για lunch break, ποτό μετά τη δουλειά ή για ένα κοκτέιλ με άποψη αργά το βράδυ… σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε!

upper upper upper

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr