Αυτό το καλοκαίρι καλωσορίζουμε τη Γαλάτεια στην οικογένεια Fresh Line

Η Γαλάτεια, δηλαδή «εκείνη που είναι λευκή σαν το γάλα», ήταν μια από τις 50 Νηρηίδες.
Στην ελληνική μυθολογία το όνομά της σχετίζεται με την ηρεμία της θάλασσας.

Η καινούργια σειρά της Fresh Line Γαλάτεια, μας ταξιδεύει σε ηλιόλουστα μέρη, όπου η δροσερή γλυκιά καρύδα, η βανίλια και το λεπτό άρωμα αμύγδαλου ενώνονται και δημιουργούν μια απολαυστική εξωτική εμπειρία! Κια φυσικά ξέρετε την εμμονή μας με κάθε τι που μυρίζει καρύδα… Η σειρά αποτελείται από 6 προϊόντα καθημερινής περιποίησης σώματος, που ανανεώνουν το σώμα και χαρίζουν μία γλυκιά αίσθηση αρμονίας και ευχαρίστησης!

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά έλαια, όπως βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο που αποκαθιστούν την ελαστικότητα και αναπληρώνουν την υγρασία του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα βανίλιας & αλθαίας περιποιούνται την επιδερμίδα, ενώ πληθώρα αντιοξειδωτικών συστατικών και βιταμινών ενισχύουν την άμυνα και εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Εμείς τα δοκιμάσαμε όλα και μπορούμε με βεβαιότητα πως πρόκειται για τα προϊόντα φετίχ του φετινού καλοκαιριού, εσείς; Σπεύσατε στα καταστήματα Fresh Line για να πάρετε μια μυρωδιά…

Δείτε ακόμα:
Παγωτό καρύδας με λεμόνι
Λάδι καρύδας: 5 beauty χρήσεις του
Super Food: ενυδάτωση με γεύση καρύδας
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα