Αυτό είναι το προϊόν που κάνει τα μαλλιά της Ελένης Τσολάκη τόσο λαμπερά και πλούσια

Η Ελένη Τσολάκη είναι μία από τις ελληνίδες celebrities που ξεχωρίζουμε για τα υπέροχα μαλλιά τους. Πάντα λαμπερά και υγιή και δεδομένου ότι τα «κουράζει» με το συνεχές styling για την εκπομπή της, αναρωτιόμασταν τι προϊόντα χρησιμοποιεί για να τα φροντίζει. Ευτυχώς, η ίδια φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από το προσωπικό της site.

«Σίγουρα πολλές από εσάς έχετε ακούσει ή έχετε δοκιμάσει ή ακόμα καλύτερα χρησιμοποιείτε ήδη τα προϊόντα από την εταιρία Moroccanoil. Εγώ για να σας πω την αλήθεια το πρώτο προϊόν από αυτή την σειρά με το οποίο ήρθα σε επαφή, ήταν το λάδι όπως το λέω εγώ δηλαδή το προϊόν θεραπείας της σειράς. Ένα πολύπλευρο προϊόν φροντίδας που δίνει στα μαλλιά μου τη λάμψη, αλλά ταυτόχρονα και τη φροντίδα που πρέπει. Μετά το μπάνιο, πριν βγω το χρησιμοποιώ πάντα και το έχω λατρέψει. Συν όλων των άλλων, μυρίζει και υπέροχα. Η μυρωδιά του θα σας ξετρελάνει πραγματικά», αποκάλυψε η ίδια.

moroccanoil«Τελευταία δοκίμασα και άλλα προϊόντα από τη σειρά αυτή και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας. Το σαμπουάν, αλλά και το conditioner είναι δύο προϊόντα που από το πρώτο κιόλας λούσιμο θα καταλάβετε τη διαφορά. Εγώ τα έχω αγαπήσει και είμαι σίγουρη πως όσες τα χρησιμοποιείτε ήδη καταλαβαίνετε τι λέω», συνέχισε.

Εμείς πάντως που το έχουμε δοκιμάσει, επιβεβαιώνουμε τα λεγόμενά της!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα