Αυτό είναι το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται η Χριστίνα Μπόμπα

Αναρωτιέστε πως καταφέρνει η Χριστίνα Μπόμπα να δείχνει τόσο λαμπερή και όμορφη κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και όταν πηγαίνει διακοπές σε εξωτικά μέρη; Η ίδια έδωσε την απάντηση μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Instagram, όπου περιγράφει τις διακοπές της στον Αγιο Δομίνικο. Εκεί αποκαλύπτει πως μαζί της έχει πάντα το αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς, aka to Double Wear της Estee Lauder, που όπως επιβεβαιώνει και η ίδια αντέχει σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας. H όμορφη και πάντα θετική Χριστίνα μέσα από το βίντεο μας αποκαλύπτει ακόμα όσο ευγνώμων είναι, που η ζωή της έχει δώσει την ευκαιρία να ταξιδεύει, διανύοντας την ομορφότερη περίοδο της ζωής της.

Τι κάνει το συγκεκριμένο foundation να ξεχωρίζει; Αρχικά να σας πούμε πως το Double Wear είναι το νούμερο 1 σε πωλήσεις makeup της Estee Lauder με εκατομμύρια γυναίκες να το λατρεύουν σε όλο τον κόσμο.  Είναι ένα απίστευτα ανθεκτικό foundation που προσφέρει ομοιόμορφη, λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα και έχει αποδεδειγμένη διάρκεια 24 ωρών. Ελαφρύ και άνετο, αλλά ταυτόχρονα σταθερό και ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, δεν αφήνει λιπαρότητα, δεν μεταφέρεται στα ρούχα και –πολύ σημαντικό!- διατηρεί την ιδανική ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα. Επιπλέον, το Double Wear έχει δείκτη SPF 10, περιέχει συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες κάθε μέρα, όλη μέρα, ενώ δεν αλλοιώνεται καθώς η σύνθεσή του αντέχει σε συνθήκες  ζέστης, υγρασίας και εφίδρωσης μέχρι και 24 ώρες. Ναι, ακριβώς σαν αυτές που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο ή στα ελληνικά νησιά που θα ταξιδέψουμε εμείς το καλοκαίρι.

Αν λοιπόν ψάχνετε και εσείς το τέλειο foundation που θα τα κάνει όλα (θα μένει σταθερό, θα έχει μεγάλη κάλυψη, χωρίς εφέ μάσκας και δεν θα είναι λιπαρό), τότε μόλις το βρήκατε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα