Αυτό είναι το μυστικό των Γαλλίδων για λαμπερή επιδερμίδα

Οι Γαλλίδες δεν είναι θεωρούνται τυχαία οι πιο στιλάτες και λαμπερές Ευρωπαίες αφού η γκαρνταρόμπα τους αλλά και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους είναι αξιοθαύμαστη. Βασική προτεραιότητά τους είναι να φροντίζουν καθημερινά την επιδερμίδα τους αλλά και να δημιουργούν “no make up”beauty looks που αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους. 

Το μυστικό τους για λαμπερή επιδερμίδα κρύβεται στα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν-από τα υγρά καθαρισμού μέχρι τα mist προσώπου-  τα οποία έχουν ως κύριο συστατικό το νερό. Το νερό εξάλλου είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την επιδερμίδα όσο και τον οργανισμό. 

Σύμφωνα με την δερματολόγο, Μona Gohar που μίλησε στο αμερικάνικο Well and Good «τα 2/3 του ανθρώπινου σώµατος αποτελείται από νερό, οπότε είναι λογικό να αποτελεί και το καλύτερο συστατικό για το δέρμα. Είναι το καλύτερο για τη φροντίδα του δέρματος». Για αυτό βασικό κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς των Γαλλίδων είναι τα Micellar water προϊόντα καθαρισμού προσώπου που αφαιρούν το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο και χωρίς να ξηραίνεται η επιδερμίδα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα