Αυτό είναι το κραγιόν που δεν αποχωρίζεται η Meghan Markle από όταν έγινε Δούκισσα
Getty Images

Μπορεί η Meghan Markle και όλες οι γυναίκες μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας να μην μπορούν να φορέσουν έντονες αποχρώσεις στο μακιγιάζ τους (δεν το επιτρέπει το παλάτι), αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν καταφέρνουν να μας δώσουν έμπνευση μέσα από τα looks τους.

Συγκεκριμένα, η Meghan από όταν έγινε Δούκισσα του Sussex έχει γίνει και η «βασίλισσα» των nude αποχρώσεων στο μακιγιάζ της, κάνοντάς μας πολλές φορές να αναρωτιόμαστε τι κραγιόν φοράει. Ευτυχώς για εμάς, η προσωπική της makeup artist αποκάλυψε πως δεν αποχωρίζεται την απόχρωση Very Victoria από την σειρά Matte Revolution της διάσημης makeup artist, Charlotte Tilbury.

Η συγκεκριμένη απόχρωση δημιουργήθηκε με έμπνευση την Victoria Beckham και δείχνει υπέροχη σε σταρένιες επιδερμίδες σαν την Meghan Markle, αλλά αν χρησιμοποιήσετε ως βάση ένα ελαφρώς πιο σκούρο μολύβι χειλιών, θα ταιριάζει και στις πιο ανοιχτόχρωμες.

Τα «κακά» νέα είναι πως τα προϊόντα του συγκεκριμένο brand δεν θα τα βρείτε στην χώρα μας, αλλά μπορείτε να τα παραγγείλετε από site του εξωτερικού. Αν θέλετε οπωσδήποτε μία τέτοια απόχρωση κραγιόν στη συλλογή σας και δεν θέλετε να περιμένετε να έρθει με το ταχυδρομείο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παρακάτω. Έχουν σχεδόν την ίδια απόχρωση, τα βρίσκετε πανεύκολα στην Ελλάδα και είναι πιο οικονομικά. Win win!

Το αγαπημένο κραγιόν της Meghan Markle

very-victoria Charlotte Tilbury, αγαπημένο κραγιόνMatte Revolution Lipstick της Charlotte Tilbury στην απόχρωση Very Victoria (€30)

5 κραγιόν με την ίδια απόχρωση

Morello Creamy Lipstick της Korres στην απόχρωση Honey Nude

laura mercierCrème Smooth Lip Colour της Laura Mercier στην απόχρωση Crème Coral (€20,44)

Matte Naked Color Statement Moisture Matte Lipstick by MilaniMatte Naked Color Statement Moisture Matte Lipstick της Milani, €6,91

mac velvet teddyM·A·C Shadescents της MAC στην απόχρωση Velvet Teddy (€19,50) maxfactorColour Elixir Honey Lacquer της Max Factor στην απόχρωση Honey Nude (€14,33)

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα