Νέα

Αυτό είναι το κοτόπουλο που κερδίζουν ως έπαθλο φαγητού στο Survivor

Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε; 

InStyle.gr

nitsiakos, mavro kotopouloTo μαύρο κοτόπουλο με μεγάλη γεύση, έκανε την εμφάνιση του στο επεισόδιο της Πέμπτης στη δημοφιλή εκπομπή Survivor, του τηλεοπτικού καναλιού SKAI. Οι παίκτες του Survivor και πιο συγκεκριμένα η νικήτρια ομάδα των ‘Διάσημων’, είχε την ευκαιρία να το γευτεί σε μία αγαπημένη και παραδοσιακή συνταγή, κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Η εταιρεία Νιτσιάκος προσέφερε στους παίκτες το γεμάτο θρεπτικές ουσίες προϊόν της και ταυτόχρονα ξύπνησε ένα καταιγισμό από αντιδράσεις και συζητήσεις στα social media. Ερωτήσεις σχετικά με την προέλευση του και τα οφέλη του αλλά και εξαιρετικά εύστοχες και καλοπροαίρετες παρατηρήσεις που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας. Τι είναι λοιπόν το μαύρο κοτόπουλο;

nitsiakos, mavro kotopoulo

Το μαύρο κοτόπουλο είναι το πλέον καινοτόμο προϊόν πουλερικών, το οποίο έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία Νιτσιάκος. Το μαύρο κοτόπουλο προέρχεται από την Γαλλία, εκτρέφεται σε ελάχιστες χώρες παγκοσμίως και διατηρεί ποιοτικά χαρακτηριστικά που υπερτερούν διατροφικά, των συμβατικών πουλερικών. Περιέχει αυξημένη πρωτεΐνη, λιγότερο νερό, λιγότερα λιπίδια, καλά επίπεδα σε ανόργανα άλατα, καθώς και υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και φώσφορο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την παιδική διατροφή. Η ανώτερη ποιότητα και γεύση του οφείλεται τόσο στη διάρκεια εκτροφής του, η οποία υπερβαίνει τις 90 ημέρες, όσο και στο ειδικά διαμορφωμένο σιτηρέσιο µε το οποίο τρέφεται, που είναι 100% φυτικής προέλευσης.

Μάθαμε λοιπόν ότι το μαύρο κοτόπουλο είναι περισσότερο θρεπτικό και κατέχει μεγάλη διατροφική αξία για παιδιά, ενήλικες αλλά και αθλητές. Είναι σίγουρα μία νόστιμη και απλή ιδέα για να αναβαθμίσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας μέσα από τα σχόλια που προκάλεσε στον κόσμο του διαδικτύου.

Ανακαλύψαμε το μυστικό της Τατιάνας Στεφανίδου για να δείχνει πολύ νεότερη από όσο είναι

Αλλάζει παρουσιαστή το Survivor-Ποιος αντικαθιστά τον Σάκη Τανιμανίδη;

 

InStyle.gr