Αυτό είναι το foundation που δεν θα λερώσει τη λευκή σας μπλούζα

 

Πόσες φορές δεν αγοράσαμε foundation που υπόσχεται πως «θα μείνει για πάντα στη θέση του» για να το δούμε λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή στο γιακά της αγαπημένης μας λευκής μπλούζας;

Όχι πια!

Μετά από αρκετές δοκιμές, πολλά foundation και ακόμα περισσότερα λερωμένα t-shirts (κλαψ!) βρήκαμε το προϊόν που θα μείνει για πάντα στο πρόσωπό σας, αλλά καθόλου στα ρούχα σας.

Και αυτό είναι το Double Wear Stay-in-Place Foundation της Estée Lauder.

estee double wear

Ένα υγρό makeup που προσφέρει 24ωρη κάλυψη, παραμένει στο πρόσωπό σας ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και δεν λερώνει τα ρούχα. Μετά την εφαρμογή στεγνώνει σχεδόν αμέσως και αν αγγίξετε το πρόσωπο σας σε λευκό ύφασμα, θα διαπιστώσετε πως το προϊόν δεν μεταφέρεται!

Το δοκιμάσαμε ξανά και μετά από αρκετές ώρες και παρέμεινε στη θέση του, δίνοντας την εντύπωση πως θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε με αυτό χωρίς να λερώσουμε τις λευκές μαξιλαροθήκες (αλλά δεν θα το κάνουμε, γιατί θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι το ντεμακιγιάζ για την επιδερμίδα μας, ε;)

Αν έχετε λευκά ρούχα και θέλετε να παραμείνουν έτσι, τότε το Double Wear Stay-in-Place Foundation της Estée Lauder, έχει φτιαχτεί ειδικά για εσάς.

Από εμάς, είναι NAI.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα