Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό διάρκειας 2 λεπτών για νεότερη επιδερμίδα

Όταν ο Pierre Darphin ίδρυσε το Ινστιτούτο Ομορφιάς του στο Παρίσι, το 1958, άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες έδειχναν ενδιαφέρον για την επιδερμίδα τους. Ως κινησιοθεραπευτής βάσιζε τις επαναστατικές θεραπείες ομορφιάς του σε κορυφαίες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και με αποτελέσματα ορατά μέσα σε μία μόνο νύχτα, το Ινστιτούτο Darphin στο Παρίσι έγινε το πιο ζηλότυπο μυστικό ομορφιάς της πόλης. Τι θα λέγατε λοιπόν αν μπορούσατε να έχετε τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα στο δικό σας πρόσωπο; Όχι, όχι, δεν χρειάζεται να κλείσετε εισιτήριο για Γαλλία, αφού πλέον υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσετε το μυστικό για ιδανικά καθαρή και αναζωογονημένη επιδερμίδα στην άνεση του σπιτιού σας. Εμπνευσμένη από τις τεχνικές των ειδικών του Ινστιτούτου Darphin στο Παρίσι, το πρακτικό και travel-friendly L’Institut Facial Sonic Cleansing and Massaging Expert συγκεντρώνει την τεχνογνωσία καθαρισμού και massage της μάρκας σε μία ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, που διαρκεί 2 μόλις λεπτά. DARPHIN DEVICE SETΣχεδιασμένο να μιμείται τα «μαγικά δάκτυλα» των ειδικών στο Ινστιτούτο Darphin και τις άμεσες αναζωογονητικές ωφέλειες του μασάζ-συμβόλου του Ινστιτούτου, του “Deep Massage”, το L’Institut  Facial Sonic Cleansing and Massaging Expert καθαρίζει απαλά και σε βάθος το δέρμα και ενισχύει την μικροκυκλοφορία σε 2 μόλις βήματα, αποκαλύπτοντας μία λαμπερή και ορατά πιο νεανική επιδερμίδα. Νιώθετε την επιδερμίδα σας φρέσκια, καθαρή και τέλεια προετοιμασμένη να είναι πιο δεκτική σε ενυδατικά προϊόντα περιποίησης. Πώς θα το χρησιμοποιήσετε:

  • Μόλις αφαιρέσετε το μακιγιάζ της περιοχής των ματιών, εφαρμόστε το προϊόν καθαρισμού Darphin απευθείας σε νωπή επιδερμίδα ή πάνω στην νωπή ειδική κεφαλή καθαρισμού.
  • Ξεκινώντας από τη μία πλευρά του προσώπου, ακολουθήστε ανοδικές και καθοδικές κινήσεις massage, γύρω από την περιοχή της μύτης και των χειλιών και στα μάγουλα. Ακολουθήστε κυκλικές κινήσεις γύρω από το πηγούνι και το άνω χείλος και στη συνέχεια, επαναλάβετε το massage από την αντίθετη πλευρά.
brush head
  • Κάντε massage κατά μήκος του μετώπου, ξεκινώντας πάνω από τα φρύδια και ακολουθώντας κινήσεις οριζόντιες και ανοδικές, από τον ένα κρόταφο στον άλλο.
  •  Κάντε massage  με κάθετες κινήσεις στο λαιμό και κάτω από το πηγούνι, και στη συνέχεια ακολουθήστε οριζόντιες κινήσεις κατά μήκος του décolleté, αποφεύγοντας προσεκτικά την κλείδα.
  • Καθαρίστε την Ειδική Κεφαλή Καθαρισμού απαλά με σαπούνι και νερό, μετά από κάθε χρήση και σκουπίστε με μία απαλή πετσέτα. Το πρωτόκολλο χρήσης της Ειδικής Κεφαλής Καθαρισμού δεν προορίζεται και δεν συστήνεται για χρήση γύρω από την περιοχή των ματιών. Η συσκευή κλείνει αυτόματα μετά από 30 δευτερόλεπτα. Επανεκκινείται πιέζοντας το κουμπί ξανά. Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι το 1 λεπτό.
massage head Εμείς πάντως το έχουμε ήδη λατρέψει και το χρησιμοποιούμε καθημερινά! Διαβάστε επίσης: Editor’s Choice: Θέλετε να μυρίζετε «καλοκαίρι»; Δοκιμάστε αυτό το ενυδατικό λάδι για το σώμα και τα μαλλιά! Θέλετε να αποκτήσετε τέλειο δέρμα σαν αυτό των celebrities; Ξέρουμε πως θα το πετύχετε! Βρήκαμε τις πιο fun φούξια αποχρώσεις σε κραγιόν για την Άνοιξη Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα