Αυτό είναι το αγαπημένο χτένισμα των celebrities για το καλοκαίρι 2018
Getty Images

Νομίζετε πως επειδή ήρθε το καλοκαίρι και η ζέστη τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι μονίμως πιασμένα σε μία απλή κοτσίδα, ένα messy bun και στην «καλύτερη» πλεξίδες; Όχι, οι επιλογές που έχετε είναι αμέτρητες, αφού το μόνο που θέλετε είναι να μην είναι όλα τα μαλλιά σας κάτω για ευνόητους λόγους. Θέλετε να κάνετε μία εντυπωσιακή – εκτός από «δροσερή» και βολική- επιλογή; Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το φετινό αγαπημένο χτένισμα των σταρ του Hollywood, που δεν είναι άλλο από το half up-half down.

Getty Images, χτένισμα
Getty Images

Το hairstyle που έχει συνδεθεί με το όνομα της Jennifer Lopez έχει γνωρίσει φέτος μεγάλες δόξες, αφού το έχουμε δει σε πολλές celebrities, τόσο στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, όσο και στις καθημερινές.

Getty Images, χτένισμα
Getty Images

Το μυστικό για να το κάνετε να δείχνει stylish είναι να κάνετε το μπροστινό μέρος να δείχνει όσο πιο sleek γίνεται. Τα «καλά» του συγκεκριμένου χτενίσματος είναι πολλά: γίνεται πανεύκολα, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ότι υφή και μήκος κι αν έχουν τα μαλλιά τους, ενώ δείχνει αξιοπρεπές ακόμα κι αν είστε άλουστες (όλες έχουμε αυτές τις μέρες, παραδεχτείτε το). Για να μην αναφέρουμε καν πως θα σας κάνει ένα μίνι lifting – προσοχή βέβαια, γιατί αν σφίξετε πολύ το λαστιχάκι μπορεί να σας πιάσει πονοκέφαλος.

Φυσικά, αν και η πιο συνηθισμένη εκδοχή του είναι να πιάσετε απλώς τα μισά μαλλιά σε μία κοτσίδα, μπορείτε να δοκιμάσετε και διάφορες παραλλαγές που έχουμε δει σε celebrities. Δείτε μερικές από τις δικές μας αγαπημένες:

Getty Images, χτένισμα
Getty Images

Αν έχετε φράντζα ή αφέλειες όπως η Bella Hadid, αφήστε τις να πέφτουν ανέμελα γύρω από το πρόσωπό σας.

Getty Images, χτένισμα
Getty Images

Γιατί να μην το συνδυάσετε με έναν εντυπωσιακό κότσο στο πάνω μέρος; Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην Ariana Grande, το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Getty Images, χτένισμα
Getty Images

Φυσικά, παρόμοιο look θα έχει και μία απλή, ψηλή κοτσίδα, αν της δώσετε όγκο, όπως έκανε η Kim Kardashian.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα