Φέτος την άνοιξη πρέπει να φορέσουμε αυτά τα χρώματα πριν τα φορέσουν όλοι οι υπόλοιποι

Καθώς οι εβδομάδες μόδας βρίσκονται σε εξέλιξη, μία ματιά στις collections των σχεδιαστών είναι αρκετή για να καταλάβουμε ποιες αποχρώσεις θα είναι στα trends το επόμενο φθινόπωρο.

Κάθε χρόνο, μετά την ολοκλήρωση των εβδομάδων μόδας, το Pantone Color Institute δημοσιεύει ένα λεπτομερές report, στο οποίο αναφέρονται όλα τα χρώματα, τα οποία ξεχώρισαν στις συλλογές των σχεδιαστών. Και ακριβώς αυτά είναι και τα χρώματα που πρόκειται να φορέσουμε όλοι μας σε έξι μήνες.

Αν ανήκετε βέβαια στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να βρίσκονται μπροστά από την εποχή τους, σας βρήκαμε τη λύση. Η λίστα με τα hot color trends του επόμενου φθινοπώρου μόλις κυκλοφόρησαν από το Pantone Institute και ας καλούν να τα φορέσουμε αμέσως. Πριν δηλαδή αρχίσουν να τα φορούν όλοι.

Σύμφωνα με το Pantone Institute, τα top χρώματα για το φθινόπωρο του 2019 έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους εκτός από τις συλλογές των σχεδιαστών και στο κόκκινο χαλί πολλών βραβείων. Από την Sandra Oh και το Chili Pepper χρώμα στις Χρυσές Σφαίρες μέχρι τη Lady Gaga και Crème de Pêche στα Critics’ Choice Awards, αυτές είναι οι αποχρώσεις που θα φορεθούν το φθινόπωρο του 2019.

Chili Pepper

Οι περισσότερες γυναίκες τρέφουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία για αυτή την ιδιαίτερα λαμπερή και δυναμική απόχρωση του κόκκινου. Η Sandra Oh επέλεξε να φορέσει μία Haute Couture δημιουργία σε αυτή την απόχρωση στις Χρυσές Σφαίρες και είναι σίγουρο πως θα την φορέσουμε και εμείς πολύ μέσα στο 2019.

SplashNews
SplashNews

Biking Red

Και η Nicole Kidman όμως απέσπασε τις καλύτερες κριτικές με τη στιλιστική της επιλογή στις Χρυσές Σφαίρες. Η ηθοποιός έλαμψε στο biking red, κεντημένο με πούλιες βραδινό της φόρεμα από το brand Michael Kors. Το biking red μάλιστα είναι μία απόχρωση πολύ κοντινή στο chili pepper, με τη διαφορά πως είναι λίγο πιο ρομαντική, αλλά το ίδιο stylish.

Instagram @nicolekdaily
Instagram @nicolekdaily

Peach Pink

Πώς θα σας φαινόταν αν μία pastel απόχρωση ήταν hot τάση για το φθινόπωρο του 2019; Ας είμαστε ειλικρινείς. Μπορεί να μην το έχουμε συνηθίσει, αλλά σίγουρα θα μας φτιάχνει τη διάθεση να προσθέσουμε λίγο χρώμα στα φθινοπωρινά μας looks. Το peach pink μάλιστα είναι μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση καθώς είναι κάτι ανάμεσα σε ροζ και ροδακινί. Η πρώτη φορά που έκανε την εμφάνιση του αυτό το ιδιαίτερο χρώμα ήταν και πάλι στις Χρυσές Σφαίρες, όταν η Kate Mara φόρεσε ένα βραδινό φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με λαμπερές πέτρες. Τι άλλο κάνει αυτό το χρώμα τόσο ξεχωριστό; Ταιριάζει με πολλούς διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας.

Instagram @parismatch_celebrity
Instagram @parismatch_celebrity

Crème de Pêche

Τέλος, μία απόχρωση τόσο ιδιαίτερη που καμία γυναίκα δεν θα μπορεί να της αντισταθεί. Αν θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας και να αντικαταστήσετε το κλασικό λευκό ας πουκάμισο με ένα καινούριο, αυτή η απόχρωση είναι ό,τι χρειάζεστε. Η Lady Gaga φόρεσε μία Calvin Klein δημιουργία σε αυτή την απόχρωση στα Critics Choice Awards, κάνοντας μας να ψάχνουμε σε καταστήματα και e-shops να βρούμε ρούχα και αξεσουάρ σε αυτή την απόχρωση.

SplashNews
SplashNews

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα