Αυτή είναι η πιο απλή και οικονομική λύση για τα αραιά φρύδια
Getty Images

Όχι πείτε μας, υπάρχει έστω και μία γυναίκα που δεν θέλει να έχει τέλεια, καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια, σαν αυτά της Lily Collins; Η απάντηση είναι αρνητική. Όποιο κι αν είναι το σχήμα τους όμως, οι περισσότερες από εμάς έχουμε έστω ένα αντιαισθητικό «κενό» στα φρύδια, το οποίο αναγκαζόμαστε να γεμίζουμε καθημερινά με ένα ειδικό μολύβι ή σκιά, ενώ άλλες δυστυχώς έζησαν στο έπακρο τις τάσεις των περασμένων δεκαετιών (βλ. φρύδια τόσο βγαλμένα που θύμιζαν μια λεπτή γραμμή), με αποτέλεσμα να μην φυτρώνουν πλέον.

Μην αγχώνεστε όμως, λύση υπάρχει, είναι οικονομική και ακούει στο όνομα καστορέλαιο. Είναι απλό, φυσικό και από τα αρχαία ακόμα χρόνια είναι γνωστό για τις ιδιότητες του που συμβάλουν στη γρήγορη ανάπτυξη της τρίχα. Έτσι, μπορεί να κάνει τα φρύδια, τις βλεφαρίδες και τα μαλλιά σας πιο «γεμάτα» και δυνατά.

Ο τρόπος εφαρμογής του είναι πολύ απλός: βουτήξτε ένα καθαρό βουρτσάκι από μια παλιά μάσκαρα και χτενίστε με αυτό τα φρύδια σας πριν κοιμηθείτε. Για να δείτε γρήγορα αποτελέσματα, σας προτείνουμε να το χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα