Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα που ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της μανούλας Βίκυς Καγιά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Βίκυ Καγιά η οποία λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι-καρπό του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά, είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και πλέον η κάθε νέα της εμφάνιση είναι πιο ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη.

vicky kagia

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Βίκυ μοιράστηκε backstage υλικό από τη νέα της φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού «Hello». Στο στιγμιότυπο, εκτός από την άψογη σιλουέτα της, εντύπωση προκάλεσε και το τέλειο ντύσιμό της. Η περήφανη μανούλα ενός κοριτσιού, επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα με ρίγες την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα.

Είναι γεγονός πως η Βίκυ πάντα μας εμπνέει με το στιλ της και ποτέ μα ποτέ όταν κάνουμε «βόλτες» στο προφίλ της δεν απογοητευόμαστε.

Διαβάστε ακόμη: 

Summer News 12/06: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα