Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού Pink Woman

Η δυναμική ελληνική εταιρεία ενδυμάτων Pink Woman με διαρκή και ανοδική πορεία τα τελευταία 10 χρόνια στην αγορά, έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα brands του ελληνικού κοινού γιατί στις συλλογές της μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Όποιο και αν είναι το στιλ και ο σωματότυπός σας, υπάρχει ένα outfit που είναι ιδανικό για εσάς. Η καλοκαιρινή συλλογή της δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση καθώς ανάμεσα στα κομμάτια που την αποτελούν μπορείτε να βρείτε έντονα prints, κλασικές μονοχρωμίες αλλά και αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο basic σύνολο.

Πρωτότυπα σχέδια λοιπόν, χρώματα και prints αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να ακολουθεί τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας και να ξεχωρίζει. Με ιδιαίτερα προσιτές τιμές, υλικά υψηλής ποιότητας και προσοχή στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, η Pink Woman έχει κατακτήσει την προτίμηση των style lovers, συνδυάζοντας μοναδικά, κομψότητα και άνεση.

Το InStyle.gr σε συνεργασία με την Pink Woman διοργάνωσε έναν διαγωνισμό για όλες εσάς τις fashion lovers, μέσα από τον οποίο είχατε την ευκαιρία να κερδίσετε όχι ένα κομμάτι αλλά πέντε ολόκληρα looks από την καλοκαιρινή συλλογή, τα οποία είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές αλλά και τις δραστηριότητές σας μέσα στην πόλη.

Μετά από μεγάλη συμμετοχή αυτές είναι οι τυχερές που κερδίζουν τα looks.

ΑΘΗΝΑ ΛΙΜΝΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΤΣΑΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΜΑΡΕΛΗ
ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑΣΗ
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα