Αυτή είναι η ευρηματική καμπάνια της Converse για την Άνοιξη

H Converse Inc. ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα του «Made by You» – μια καμπάνια ορόσημο που τιμά τους fan της μάρκας που έχουν εκφράσει την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά τους μέσω των Chuck Taylor All Star για περίπου 100 χρόνια. Για την καμπάνια της Άνοιξης 2015, η Converse αναζήτησε ανά τον κόσμο και συνέλεξε αγαπημένα και σαφώς προσωπικά All Stars, καθένα από τα οποία αφηγείται πως μετατράπηκε από κενό καμβά σε αυτο-πορτραίτο του ιδιοκτήτη τους.

converse, chuck taylor, andy warhol, all star

Το «Made by You» είναι μια αληθινή γιορτή των δημιουργικών ανθρώπων, των ιστοριών τους και των sneakers τους. Είτε είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, είτε καλυμμένα με λάσπη, είτε έχουν φθαρεί και είναι γεμάτα τρύπες, κάθε πορτραίτο των Chuck Taylor All Star αφηγείται μια προσωπική ιστορία μετασχηματισμού από ένα λευκό, μαύρο, κόκκινο ή μπλε sneaker, σε ένα αξιόλογο έργο τέχνης. Μια παγκόσμια καμπάνια πολλαπλών καναλιών και περιλαμβάνει ενεργοποιήσεις από τους δρόμους και τα καταστήματα, στο online και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων και εκθέσεων λανσαρίσματος στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Πεκίνο και την πόλη του Μεξικού, ενώ παράλληλα προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια σειρά popup studios για πορτραίτα σε σημεία λιανικής πώλησης Converse, καθώς και σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

converse, campaign, made by you, chuck taylor, all star

Πορτραίτα που συλλέχθηκαν από ανάλογες διεθνείς εμβληματικές προσωπικότητες όπως η Patti Smith, ο Andy Warhol, ο Jefferson Hack, η Sayo Yoshida, η Kate Lanphear και ο Glenn OBrien θα εμφανιστούν μαζί με πορτραίτα Chuck Taylor All Star καθημερινών ανθρώπων και θα χρησιμοποιηθούν σε παγκόσμιες εκθέσεις, οι οποίες θα μετατρέψουν τους δρόμους των πόλεων από τη Νέα Υόρκη, στη Σαγκάη και στο Ρίο σε γκαλερί τέχνης.

converse, campaign, made by you, chuck taylor, all star

Επιπλέον, η καμπάνια «Made by You» επιδιώκει να υπογραμμίσει το μοναδικό δημιουργικό πνεύμα των τοπικών κοινοτήτων και υποκουλτούρων με τοπικές εκθέσεις πορτραίτων αναδεικνύοντας την ποικιλομορφία της αυτό-έκφρασης που είναι συνυφασμένη με τις πολιτιστικές γειτονιές σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Axel accessories: Τα κομμάτια κλειδιά της γκαρνταρόμπας σας γι’ αυτή την Άνοιξη

At your 30s: 5 πράγματα που δε θα έπρεπε να έχετε σπίτι σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα