Céline: Αυτή είναι η αγαπημένη μας καμπάνια για την ερχόμενη σεζόν

Οι καμπάνιες του Οίκου Céline έχουν πάντα μια θέση ανάμεσα στις αγαπημένες μας. Η ερχόμενη σεζόν δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και έτσι όταν είδαμε τις εικόνες που κυκλοφόρησαν ενθουσιαστήκαμε. Αυτή τη φορά το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δεν είναι κάποιο γνωστό μοντέλο, αλλά η αμερικανίδα συγγραφέας Joan Didion η οποία διαθέτει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, αλλά και απαράμιλλο στιλ που δεν άφησε αδιάφορη τη Phoebe Philo -καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου.

Η Joan Didion γεννήθηκε το 1934 και ξεκίνησε την καριέρα της σαν δημοσιογράφος και κατά τη διάρκεια των 1960s έγινε γνωστή για τα κείμενά της σχετικά με τη μόδα τα οποία έγραφε στην αμερικανική Vogue. Μέσα από το fashion writing εξελίχθηκε και έφτασε να είναι μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες συγγραφείς της Αμερικής.

To πορτραίτο της Didion, στο οποίο ποζάρει με μαύρο σύνολο και μαύρα γυαλιά, είναι η βασική εικόνα της καμπάνιας και φέρει την υπογραφή του γνωστού φωτογράφου Juergen Teller. Παράλληλα όμως, για τον Οίκο πόζαρε και η Daria Werbowy σε μια φωτογραφία που απαθανάτισε ο Tyrone Lebon και είναι εμπνευσμένη από μια παλαιότερη της συγγραφέως.

celine

Το λανσάρισμα της καμπάνιας συμπίπτει με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ που ασχολείται με τη ζωή της Joan Didion με τίτλο «We tell ourselves stories in order to live». Σκηνοθετήθηκε από τον ανηψιό της, Griffin Dunne, και το τρέιλερ μπορείτε να το δείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Recap: 5 beauty μαθήματα που πήραμε τη χρονιά που πέρασε

2014 Retrospect: Οι 10 πιο σημαντικές στιγμές για τη μόδα, όπως τις είδαμε από το Instagram

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα