Αυτοί είναι οι 6 λόγοι που πρέπει να αγοράσετε το τεύχος Μαΐου του InStyle που κυκλοφορεί με το πιο ωραίο δώρο

Το τεύχος Μαΐου σηματοδοτεί και την κυκλοφορία του Color Issue μας, που είναι αφιερωμένο στα hot χρώματα της σεζόν και στο πώς θα τα εντάξετε στο στιλ, στο μακιγιάζ και στο σπίτι σας. Και δεν διαλέξαμε αυθαίρετα αυτά τα χρώματα. Είναι τα top 10 για φέτος όπως ορίστηκαν από το Ινστιτούτο Χρώματος Pantone. Μαζί όμως δίνουμε δώρο κι ένα συγκλονιστικό σετ μακιγιάζ ματιών από τον YSL που θα σας γίνει απαραίτητο όχι μόνο για την καθημερινή beauty routine σας αλλά και για τις πασχαλινές εξορμήσεις σας. Αν δεν σας έχουμε πείσει ήδη, δείτε τους βασικούς λόγους που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε το νέο τεύχος του InStyle.

H φωτογράφιση της Κατερίνας Παπουτσάκη -με αέρα από μαροκινές νύχτες- όπου μιλάει για όλα: από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που πρωταγωνιστεί μέχρι τις όμορφες στιγμές που περνάει με τον δίχρονο γιο της Μάξιμο.

Το beauty talk με το top model Gigi Hadid, πρόσωπο της Maybelline New York, που μας εκμυστηρεύεται ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ και τα πολύτιμα τρικ ομορφιάς που έμαθε από τη μητέρα της και τη γιαγιά της.

Η συνέντευξη με τον ερμηνευτή και συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη, η αλλιώς τον Man of Style αυτού του μήνα, ο οποίος μας μιλάει για το προσωπικό του στιλ και την τεράστια φετινή του επιτυχία με το άλμπουμ Μόνο Εξ Επαφής.

Ο πιο τέλειος οδηγός για τα hot χρώματα της σεζόν, με τη βοήθεια του Ινστιτούτου Χρώματος Pantone, όπου αναλύουμε τις πιο περιζήτητες αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος στην εμφάνιση αλλά και στην υπόλοιπη ζωή μας. Η παλέτα καλύπτει από τα πιο στιλάτα looks της Άνοιξης μέχρι τα σανδάλια που όλοι θέλουμε και από τα πιο ιδιαίτερα μανικιούρ μέχρι τα πιο λαχταριστά ντόνατ.

Το υπέροχα κομψό σπίτι της ηθοποιού Κατερίνας Διδασκάλου στους πρόποδες της Ακρόπολης, καθώς και τα υπέροχα μυστικά και συμβουλές της για ένα ξεχωριστό δείπνο στον κήπο.

 

InStyle Newsstand Promo 600x600cover2, may, teuxos, color issue

και ξανά

Το ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΜΑΣ, ένα πολυτελές σετ μακιγιάζ ματιών που αποτελείται από μια μίνι μάσκαρα και ένα μίνι μπουκαλάκι για ντεμακιγιάζ ματιών, και τα δύο Yves Saint Laurent Paris.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα