Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι παρουσιαστές του νέου Μες Στην Καλή Χαρά

Δεν είναι λίγοι οι παρουσιαστές, οι δημοσιογράφοι, οι celebrities κοκ που έχουν κάνει casting για τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Alpha. Το μόνο σίγουρο είναι το όνομα της κεντρικής παρουσιάστριας της εκπομπής και αυτό δεν είναι άλλο από της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει εδραιωθεί στο κανάλι της Κάντζας και τα βήματά της είναι σταθερά και ανοδικά.

Μέχρι στιγμής τα ονόματα που άφησαν καλές εντυπώσεις, από το castingήταν αυτά των Νίκου Γεωργιάδη, Μαριλένας Παναγιωτοπούλου, Πέτρου Κουσουλού, Γιάννη Μούτσου, Αλέξανδρου Ρωμανού Λιζάρδου, Άρη Πλασκασοβίτη, Πέτρου Κουμπλή.

Τις προηγούμενες ημέρες τα παραπάνω ονόματα πέρασαν από casting σε ομάδες για να δουν τη χημεία που έχουν τα άτομα μεταξύ τους καθώς και την ικανότητα σχολιασμού και κριτική του καθενός. Κάθε φορά στην παρέα βρισκόταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία όμως δεν είχε ενεργό ρόλο, ήταν απλώς παρατηρητής. Στο κοντρόλ καθώς και στην καθοδήγηση βρισκόταν η Ζήνα Κουτσελίνη.

mes stin kali xara parousiastes, peoplegreece

Μετά από συνεχή δοκιμαστικά και συσκέψεις στον Alpha, οι υπεύθυνοι κατέληξαν πως η καλύτερη τετράδα – μέχρι στιγμής – είναι οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Πέτρος ΚουσουλόςΝίκος ΓεωργιάδηςΜαριλέναΠαναγιωτοπούλου.

Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου η οποία μας δήλωσε: «Οι πληροφορίες που έχετε είναι σωστές. Πριν λίγες ημέρες γύρισα από τις διακοπές μου στο Ντουμπάι, και μου ζήτησαν από τον Αlpha να κάνω ένα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Εκεί είδα πολύ κόσμο. Όπως όμως γνωρίζω εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα έχει τον κεντρικό ρόλο εγώ, ο Πέτρος και ο Νίκος είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε σε αυτή τη συνεργασία. Είστε σωστά πληροφορημένοι. Παρ’ όλα αυτά, επειδή τα πράγματα στην τηλεόραση είναι ρευστά αν δεν υπάρχει επίσημη απάντηση δεν μπορώ να πω τίποτα σίγουρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα πολύ να είμαι σε αυτή την εκπομπή. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου πιστεύω θα έχω απάντηση από το κανάλι».

Όσο για το όνομα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω κριθεί με το καλημέρα σας»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι λέει για τις φήμες που τη θέλουν να αποκτά δική της εκπομπή;

Δήμος Βερύκιος: Tο ξέσπασμα για τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα