Νέα

Αυτή η τραγουδίστρια πήρε πολλά κιλά και είναι πιο ωραία και χαρούμενη από ποτέ

You go girl. Είμαστε μαζί σου και αγαπάμε τις καμπύλες σου.

InStyle.gr

Singer Nelly Furtado is pictured leaving the ITV studios  following a guest appearance on 'Loose Women'.

Έχουμε γράψει πολλές φορές για το body positivity, το κίνημα του στηρίζει την αυτοδιάθεση των γυναικών όσον αφορά στο σώμα τους και τη διαχείριση του. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μια γυναίκα έχει προφανώς δικαίωμα μεταξύ άλλων να παίρνει και να χάνει κιλά ανάλογα με τη διάθεσή της, άσχετα από το γεγονός αν είναι ή όχι μεγάλη celebrity και φυσικά δεν πρέπει να δέχεται shaming για το βάρος της.

Και ενώ όλες οι γυναίκες κάνουν ακατάπαυστες προσπάθειες να αδυνατίσουν, η Nelly Furtado που δυστυχώς το καλοκαίρι που μας πέρασε, χώρισε μετά από χρόνια γάμου, φαίνεται να μην πτοείται από την αναποδιά στην προσωπική της ζωή και να συνεχίζει την καριέρα της πιο χαρούμενη και όμορφη από ποτέ. Η τραγουδίστρια σημείωσε παγκόσμια επιτυχία πριν μερικά χρόνια με το Promiscuous (που μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω) και κυκλοφόρησε πρόσφατα νέο δίσκο φαίνεται να έχει αποκτήσει κάποιες καμπύλες που δεν είχε μέχρι πρόσφατα.

Η Nelly είναι πιο όμορφη και χαρούμενη από ποτέ και αυτό φαίνεται από της δημόσιες εμφανίσεις της και εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε γιατί είναι πιο σέξι απότε. Μας είχε λείψει αυτό το χαμόγελο από τη showbiz.

Singer Nelly Furtado is pictured leaving the ITV studios following a guest appearance on 'Loose Women'. Pictured: Nelly Furtado Ref: SPL1477981 120417 Picture by: Simon Earl / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Διαβάστε ακόμα:

 

 

 

InStyle.gr