Αυτή η πρόσκληση γάμου του διάσημου ζευγαριού δεν γίνεται να είναι αληθινή

Ο Kit Harington και η Leslie Rose είναι ένα από τα αγαπημένα μας celebrity ζευγάρια που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Game of Thrones, μία από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές που έχουν δημιουργηθεί ποτέ και προβάλει το κανάλι HBO. Ο Jon Snow και η Ygritte, όπως είναι τα τηλεοπτικά ονόματά τους, ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα της σειράς που υποδύθηκαν το ζευγάρι και τελικά για μια φορά ακόμα η ζωή αντέγραψε την τέχνη και οι δύο τους είναι μαζί εδώ και χρόνια. Πέρσι μάλιστα έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και αναστάτωσαν τους paparazzi και τους ντόπιους.

'Game of Thrones' TV show premiere - Los Angeles <P> Pictured: Kit Harington, Rose Leslie <B>Ref: SPL1537299  130717  </B><BR /> Picture by: Jen Lowery / Splash News<BR /> </P><P> <B>Splash News and Pictures</B><BR /> Los Angeles:	310-821-2666<BR /> New York:	212-619-2666<BR /> London:	870-934-2666<BR /> photodesk@splashnews.com<BR /> </P>

Η είδηση του γάμου τους είναι γνωστή εδώ και καιρό, αλλά πλέον μάθαμε και μία λεπτομέρεια που μας έκανε να ουρλιάξουμε από ενθουσιασμό. Ποια είναι αυτή; Ότι το ζευγάρι στις προσκλήσεις του γάμου έβαλε πάνω τα συλλεκτικά γραμματόσημα που κυκλοφόρησε η Royal Mail και είναι εμπνευσμένα από τη σειρά Game of Thrones. Ναι είναι αυτά που βλέπετε παρακάτω.

Στο γάμο που διοργανώθηκε πολύ βιαστικά και θα λάβει χώρα σε ένα κάστρο στην Σκωτία, είναι καλεσμένοι μόλις 200 άνθρωποι και η μυστικότητα γύρω από αυτόν είναι μεγάλη γιατί κανείς δεν θέλει να εμφανιστούν οι χιλιάδες φανατικοί της σειράς να εμφανιστούν ξαφνικά. Τους ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένοι και πάντα να έχουν χιούμορ όπως φαίνεται και στις προσκλήσεις του γάμου τους. Μέχρι τότε περιμένουμε όλοι το 2019 τον τελευταίο κύκλο της σειράς.

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα