Αυτή η πολύ διάσημη μαμά προσπαθεί να βρει αγόρι στο γιο της

H Sally Field είναι μια φανταστική ηθοποιός που έχει κερδίσει δύο φορές Oscar για τις συγκλονιστικές της ερμηνείες στη μεγάλη οθόνη. Η μεγάλη κυρία της υποκριτικής είναι και μαμά και μάλιστα φανταστική στο ρόλο της, καθώς έχει ένα όμορφο gay γιο που αγαπά και στηρίζει όσο κανέναν άλλο. Το όνομα του είναι Sam Greis και τον έχουμε δει δίπλα της σε πολλά κόκκινα χαλιά.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEB 24: Sally Field, Sam Greisman at the Vanity Fair Oscar Party at Sunset Tower on February 24, 2013 in West Hollywood, California

O Sam Greis μοιράστηκε σήμερα στο twitter ένα διάλογο που είχε με τη διάσημη μαμά του όσο έβλεπε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες και συγκεκριμένα το boy crush του, τον ανοιχτά gay Ολυμπιονίκη Adam Rippon. Το αγόρι μοιράστηκε με τη μαμά Sally ότι του αρέσει ο Ολυμπιονίκης για να πάρει μια αποστομωτική απάντηση από τη μητέρα του μου μάλλον θέλει να δει τα δύο αγόρια μαζί. Χαιρόμαστε τόσο πολύ που η Sally είναι ally και στηρίζει το αγόρι της και ελπίζουμε μετά το viral online προξενιό να δούμε τον Adam και τον Sam μαζί.

Ακολουθείστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα