Αυτή η mascara θα κάνει τις βλεφαρίδες σας πιο εντυπωσιακές κι από ψεύτικες

Η έρευνα για να ανακαλύψουμε την τέλεια μάσκαρα –ξέρετε, αυτή που θα κάνει τις βλεφαρίδες μας να μοιάζουν καλύτερες κι από ψεύτικες- έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Κάποιες δίνουν όγκο, κάποιες χαρίζουν μήκος , κάποιες παλεύουν να τα κάνουν και τα δύο ενώ άλλες καταλήγουν να κάνουν «κομματάκια» κάτω από τα μάτια μας. Αν είστε και εσείς σαν κι εμάς, έχουμε καλά νέα να σας πούμε: η έρευνα μόλις τελείωσε, γιατί μόλις βρήκαμε τη νέα αγαπημένη μας.

Ο λόγος για την νέα Glam Mascara της Seventeen, η οποία προσφέρει στις βλεφαρίδες τέλειο διαχωρισμό και extra όγκο για το απόλυτο… glam αποτέλεσμα!glam mascara seventeen, Αυτή η mascara θα κάνει τις βλεφαρίδες σας πιο εντυπωσιακές κι από ψεύτικες

H μελετημένη φόρμουλα της αποτελείται από ένα μοναδικό σύμπλεγμα κεριών που βοηθάει στην εύκολη εφαρμογή της και σε αποτέλεσμα που «χτίζεται», για την δημιουργία πιο φυσικών ή έντονων looks. Το ειδικά σχεδιασμένο fiber βουρτσάκι της, σε σχήμα κλεψύδρας, προσφέρει αξεπέραστο όγκο ενώ ταυτόχρονα διαχωρίζει τις βλεφαρίδες μια προς μια, χωρίς να τις κολλάει.

Είναι διαθέσιμη σε τέσσερις αποχρώσεις (01 Black, 02 Plum, 03 Purple, 04 Blue) για να επιλέξετε ακριβώς αυτή που θα αναδείξει την απόχρωση των ματιών σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα