Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στο The Crown

H νέα ηθοποιός Emma Corrin θα υποδυθεί την πιο δημοφιλή royal όλων των εποχών, την πριγκίπισσα Diana, στη δημοφιλή σειρά “The Crown”. Οι fans της σειράς βέβαια θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να την δουν στις οθόνες τους αφού η Diana εμφανίζεται στον 4ο κύκλο της σειράς. Στον τρίτο κύκλο θα απολαύσουμε την Olivia Colman στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ πριν γνωρίσει ο Κάρολος την Diana. 

Η Corrin νιώθει ενθουσιασμένη που υποδύεται έναν τόσο εμβληματικό ρόλο, δηλώνοντας σε ανακοίνωσή της για τον ρόλο πως “είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένη για την τιμή να συμμετέχω στην 4η σεζόν του “Τhe Crown”. Είμαι κολλημένη με την σειρά από το πρώτο του επεισόδιο και το γεγονός ότι λαμβάνω μέρος σε αυτή την εξαιρετικά πολυτάλαντη τηλεοπτική οικογένεια είναι τόσο σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Diana ήταν ένα είδωλο και η επιρροή της στον κόσμο παραμένει σημαντική και συναρπαστική”. 

 

View this post on Instagram

 

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤️ what a project to join @thecrownnetflix

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin) on

Μάλιστα ο σεναριογράφος  της σειράς Peter Morgan ανέφερε για την Corrin πως “έχει την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Diana σε αφθονία και την πολυπλοκότητα που χρειάζεται για να υποδυθείς μια εξαιρετική γυναίκα που από μια απλή έφηβη έγινε η πιο εμβληματική γυναίκα της εποχής της”. 

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα