Αυτή η Ελληνίδα είναι η νέα μούσα του οίκου Chloe
Getty Images

Γνωστή για τους δυναμικούς και ανεξάρτητους χαρακτήρες των ρόλων της, η Ariane Labed θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chloe. Η Ariane Labed γεννήθηκε  και μεγάλωσε στην Ελλάδα, σπούδασε χορό και θέατρο πριν από το  κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Attenberg, για την οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ηθοποιός στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας το 2010. Η ίδια πρωταγωνίστησε σε σειρά γαλλικών και διεθνών ταινιών όπως οι Before Midnight, Fidelio, l’odyssee d’Alice, Assassin’s Creed και πιο πρόσφατα στην ταινία The Lobster του Γιώργου Λάνθιμου (fyi είναι ο σύζυγός της), με την οποία κέρδισε το Jury Prize στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

«Η γυναίκα που απεικονίζεται στη νέα αυτή καμπάνια είναι ατίθαση, ισχυρή και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και είναι ανήσυχη για όλα όσα έχει να προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί ξεχωριστή έμπνευση για εμένα», ανέφερε σχετικά η Ariane Labed.ARIANE LABED

«Η Ariane συνδυάζει διαφορετικές κουλτούρες και διαθέτει πολλαπλά ταλέντα. Αγαπά να διασχίζει  νέους δρόμους για να ανακαλύψει τον κόσμο. Η φυσική της χάρη σε συνδυασμό με την  εντυπωσιακή της ομορφιά, την καθιστούν το τέλειο κορίτσι Chloe, με αυτοπεποίθηση και τόλμη»,  πρόσθεσε ο Geoffroy de la Bourdonnaye, Διευθύνων Σύμβουλος της Chloe.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα