Αυτές ήταν οι πιο δημοφιλείς beautο-ερωτήσεις που έγιναν φέτος στο Google

Το να πούμε πως το google είναι ένας από τους πιο καλούς μας φίλους, δεν θα ήταν υπερβολή. Σκεφτείτε το: κάθε φορά που έχετε μία ερώτηση ή ένα «πρόβλημα» εκεί στρέφεστε. Το google λύνει κάθε απορία και δίνει λύσεις, κάνοντας τη ζωή πιο εύκολη σε δευτερόλεπτα.

Ποιες ήταν άραγε οι πιο συχνές ερωτήσεις που έγιναν φέτος στο google, όσον αφορά σε θέματα ομορφιάς; Δείτε τις παρακάτω και διαβάστε όλες τις απαντήσεις που ψάχνατε!

  1. How to apply magnetic lashes

Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε, αφού δεν χρειάζεται καν κόλλα. Απλώς τοποθετείτε τις βλεφαρίδες στην πάνω πλευρά και ύστερα τις κάτω, οι οποίες ενώνονται αυτόματα με μαγνήτες.

  1. What is a lash lift

Πρόκειται για «ανόρθωση βλεφαρίδων» με κερατίνη, που διαρκεί οκτώ με δώδεκα εβδομάδες.

  1. How to remove individual eyelashes

Υγραίνετε δύο μπατονέτες με αφαιρετικό βλεφαρίδων ή baby oil. Τοποθετείτε τις βλεφαρίδες ανάμεσα στις δυο μπατονέτες και κάνετε ελαφρύ μασάζ μέχρι να πέσουν.

  1. What hair color looks best on me

Ρωτήστε τον κομμωτή σας και αποφασίστε μαζί ανάλογα με το χρώμα της φυσικής σας τρίχας και του τόνου της επιδερμίδας σας.

  1. How to do cat eye

Αργά και σταθερά, τραβάτε την γραμμή του eyeliner προς τα έξω. Τόσο απλό!

  1. How to take off makeup without makeup wipes

Τα μαντηλάκια έτσι κι αλλιώς δεν είναι μία καλή επιλογή. Προτιμήστε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ και βαμβάκι και έπειτα πλύνετε το πρόσωπό σας. Αν δεν έχετε ειδικά προϊόντα πλυθείτε κατευθείαν με ένα καθαριστικό προσώπου. Σε περίπτωση που το μακιγιάζ σας δεν φεύγει, δοκιμάστε να το αφαιρέσετε με κάποιο έλαιο.

  1. How to apply aloe vera

Κανονικά, όπως θα απλώνατε μία κρέμα.

  1. How to glue down eyebrows

Γιατί να θέλετε να κολλήσετε τα φρύδια σας;

  1. How to fix cakey makeup

Ιδανικά ξεβαφτείτε. Εναλλακτικά, ψεκάστε με ένα σπρέι προσώπου και έπειτα ταμπονάρετε το μακιγιάζ σας με ένα beauty blender.

  1. What concealer to use

Επιλέξτε concealer ανάλογα με το «πρόβλημα». Έχετε έντονους μαύρους κύκλους; Χρειάζεστε ένα με ροζ/πορτοκαλί απόχρωση. Έχετε σπυράκια; Τότε χρειάζεστε και ένα πράσινο κορέκτορα κοκ.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα