Αυτές είναι οι top δίαιτες με χυμούς που κάνουν οι σταρ του Hollywood

Οι μεγαλύτερες celebrities στον κόσμο πίνουν νερό στο όνομά τους και τις επιλέγουν για να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δες ποιες είναι οι top επιλογές τους.

Blueprint Cleanse ($65/ημέρα) blueprintcleanse.com

Η Blake Lively και η Nikki Reed είναι φαν των συγκεκριμένων χυμών οι οποίοι είναι φτιαγμένοι από 100% ωμά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Οι χυμοί αυτοί απευθύνονται σε όσους είναι καινούργιοι σε αυτή τη διαδικασία (της αποτοξίνωσης με χυμούς) ενώ τον ποιο χυμό θα επιλέξεις έχει να κάνει με το τι θέλεις να κερδίσεις. Υπάρχουν οι χυμοί Renovation Cleanse για αυτούς που δεν έχουν αποτοξινωθεί ποτέ και οι χυμοί The Excavation Cleanse για όσους ενθουσιάζονται με ότι περιέχει ωμά φρούτα και λαχανικά.

Pressed Juicery ($199/3 ημέρες) pressedjuicery.com

Τους συγκεκριμένους χυμούς αγαπάνε celebrities όπως η Nicole Richie, η Jessica Alba και η Miranda Kerr. To Pressed Juicery προσφέρει 3 τύπους «καθαριστικών»: Ένα για τους νέους στο είδος, ένα για όσους κάνουν αποτοξίνωση περιστασιακά και ένα για τους επαγγελματίες. Το δεύτερο είναι το πιο δημοφιλές και συνδυάζει τους πιο δημοφιλείς χυμούς, όπως είναι το Green 3 (το οποίο περιέχει σπανάκι, λάχανο, μαϊντανό, αγγούρι, σέλινο, μήλο, λεμόνι και τζίντζερ) και το Citrus 2 (το οποίο περιέχει μήλο, λεμόνι, ανανά και μέντα).

Kaeng Raeng ($80/3 ημέρες και $130/6 ημέρες) kaengraeng.com

Αν δεν μπορείς με τίποτα να δεσμευτείς σε μία διατροφή που περιλαμβάνει χυμούς μπορείς να δοκιμάσεις το Kaeng Raeng το οποίο αποτελείται από συμπληρώματα διατροφής τα οποία περιέχουν ωμά φρούτα και λαχανικά, όπως ακριβώς και οι χυμοί. Αυτού του είδους τα συμπληρώματα προτιμούν σταρ όπως η Jennifer Lopez, η Lauren Conrad και η Denise Richards.

Lulitonix ($120-180/3 ημέρες) lulitonix.com

Πεθαίνεις  να δοκιμάσεις μία δίαιτα αποτοξίνωσης ενώ από την άλλη έχεις κάποιες υποχρεώσεις που απαιτούν φαγητό; Δοκίμασε το Cleanse Til Dinner του LuliTonix το οποίο σου προσφέρει 4 χυμούς την ημέρα ενώ σε αφήνει ελεύθερη να φας και ένα γεύμα της επιλογής σου. Η Alessandra Ambrosio αγαπάει το LuliTonix.

Be Well By Dr. Frank Lipman ($199) bewellbydrfranklipman.com

Αυτό το πρόγραμμα αποτοξίνωσης 14 ημερών δίνει ενέργεια με τρεις θρεπτικούς χυμούς και δύο light γεύματα την ημέρα. Celebrities, όπως η Maggie Gyllenhaal και η Kyra Sedgwick προτιμούν αυτό το χαλαρό πρόγραμμα.

The Clean Program ($425) cleanprogram.com

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα των 21 ημερών συνδυάζει τους χυμούς, τις βιταμίνες και μία διατροφή που είναι βασισμένη σε μία λίστα από τροφές. Ο Dr. Alejandro Junger που εμπνεύστηκε το πρόγραμμα αυτό θέλησε να επικεντρωθεί στο να σπάσει τις κακές συνήθειες και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να επενδύσουν σε μία μακροχρόνια σωστή διατροφή με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η Demi Moore, η Mariska Hargitay και η Debra Messing ορκίζονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

The Cooler Cleanse ($58/ημέρα) coolercleanse.com

Η Salma Hayek που είναι λάτρης των χυμών δοκίμασε προσωπικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πίνει νερό στο όνομά του.

Ritual Cleanse ($72/ημέρα) ritualcleanse.com

Αυτή η σειρά από φρεσκοστιμμένους χυμούς από ωμές τροφές περιέχουν στοιχεία που είναι ιδανικά για όσους γυμνάζονται. Πίνοντας έναν χυμό πριν και μετά την άσκηση μπορείς να κάνεις αποτοξίνωση καθώς γυμνάζεσαι. Σταρ, όπως η Kim Kardashian, η Camila Alves και η Sofia Vergara.

Organic Avenue ($195/3 ημέρες) organicavenue.com

Η Gwyneth Paltrow προτιμάει το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ωμές, οργανικές, vegan και βασισμένες σε φυτά τροφές. Οι περισσότεροι χυμοί είναι ένας συνδυασμός από φρεσκοστιμμένους χυμούς και ωμό φαγητό ενώ μερικοί είναι smoothies και σούπες.

Juice Press ($61/ημέρα) juicepress.com

Αυτή η εταιρία προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από χυμούς και ωμές τροφές σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Η Naomi Watts αγαπάει την Watermelon formula ενώ η Miranda Kerr προτιμάει το Simple Green.

Urban Remedy ($60/ημέρα) urbanremedy.com

Το Signature (Level 1), το Purify (Level 2 και το Super Green (Level 3) περιλαμβάνουν μία σειρά από 6 διαφορετικούς 100% οργανικούς χυμούς που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και περιέχουν μέταλλα και ενεργά ένζυμα. Η Cindy Crawford  είναι φαν των χυμών αυτών.

Διαβάστε ακόμα:

George Clooney: Για ποιο λόγο ξεσπά εναντίον μεγάλης βρετανικής εφημερίδας;

Δούκισσα Νομικού: Δείτε τη selfie φωτογραφία της με μαγιό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα