Αυτές είναι οι τσάντες που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της
Unsplash

Οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο βασικές ομάδες. Στην πρώτη ανήκουν εκείνες που αγαπούν τα παπούτσια και δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα νέο ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια. Στην άλλη κατηγορία ανήκουν όλες όσες λατρεύουν τις τσάντες και γεμίζουν τις ντουλάπες του με τσάντες σε κάθε μέγεθος, σχήμα, χρώμα.

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι ένα από τα φετίχ των γυναικών και όχι άδικα. Μία statement τσάντα ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να μεταμορφώσει στη στιγμή ακόμα και το πιο απλό σύνολο και να το κάνει άκρως εντυπωσιακό. Πολύ συχνά μάλιστα, οι γυναίκες διαμορφώνουν ολόκληρο το outfit τους με βάση κάποιο statement κομμάτι.

Μία καλά ενημερωμένη fashionista βέβαια οφείλει να έχει δημιουργήσει αρχικά μία capsule γκαρνταρόμπα με τα βασικά κομμάτια που θα την βοηθήσουν να δημιουργήσει διαφορετικά looks και στην συνέχεια να επενδύσει σε πιο statement κομμάτια.

Ποιες είναι λοιπόν οι τσάντες που πρέπει να έχετε στη συλλογή σας;

Η tote τσάντα

Την γνωρίζουμε πολύ καλά και την αγαπάμε ακόμα περισσότερο. Είναι το κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από τα καθημερινά μας σύνολα. Χωράει όλα όσα θα χρειαστούμε μέσα στην ημέρα μας, αλλά και αναβαθμίζει με τον πιο απλό τρόπο τα looks μας. Η tote τσάντα είναι ο σύμμαχος μας σε μία δύσκολη ημέρα, καθώς χωρά τα πάντα. Ατζέντα, πορτοφόλι, κινητό, φορτιστή, νεσεσέρ, ακόμα και το laptop μας αν είναι απαραίτητο.

Instagram @cocobeautea

Τσάντα σε γεωμετρικό μέγεθος

Αν είστε λάτρεις του vintage, σίγουρα θα πρέπει να έχετε μία τσάντα σε γεωμετρικό μέγεθος στη συλλογή σας. Σε μαύρη ή έντονη απόχρωση της αρεσκείας σας, μία τσάντα σε κυλινδρικό ή ορθογώνιο μέγεθος θα πρωταγωνιστήσει στα looks σας.

Instagram @Lolitamas

Clutch

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις βραδινές μας εμφανίσεις. Ποια είναι η καλύτερη τσάντα για να συνδυάσετε με το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα στο party του Σαββάτου ή με το formal look σας σε κάποιο επίσημο κάλεσμα; Ένα μικρό clutch θα ολοκληρώσει τα βραδινά σας looks και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Για αρχή θα πρέπει να έχετε στη συλλογή σας ένα μαύρο, ενώ αργότερα μπορείτε να επενδύσετε σε ένα πιο εντυπωσιακό σχέδιο.

Instagram @livia_auer

Crossbody

Είναι κάποιες ημέρες που θέλετε να κρατήσετε μία τσάντα, η οποία να μην είναι πολύ μεγάλη όπως εκείνη που παίρνετε μαζί στο γραφείο αλλά να μην είναι και πολύ μικρή καθώς χρειάζεται να έχετε μαζί σας κάποια πράγματα. Για αυτές τις ημέρες μία cross body τσάντα σε μέτριο μέγεθος είναι ό,τι χρειάζεστε. Χωρά τα πιο βασικά πράγματα που θέλετε να έχετε μαζί σας.

Instagram @emmahill

Statement

Αφού λοιπόν έχετε στη συλλογή σας τις πιο basic τσάντες, μπορείτε να επενδύσετε και σε μία πιο ιδιαίτερη. Ένα μικρό τσαντάκι με παγέτες; Μία τσάντα μέσης; Ή τσάντα σε πολύ ιδιαίτερη απόχρωση; Το αφήνουμε στην αισθητική και την προτίμηση σας. Επενδύστε σε μία ιδιαίτερη τσάντα, την οποία δεν θα κρατάτε συχνά, αλλά κάθε φορά που το κάνετε θα νιώθετε μία αυθεντική fashionista.

Instagram @shoppisticated

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα