Αυτές είναι οι top τάσεις στις ανταύγειες τον φετινό χειμώνα
Photo Credits: Instagram

Όσο πλησιάζει ο χειμώνας και ο καιρός ψυχραίνει, οι ανάγκες μας για αλλαγή τόσο στο beauty routine μας, όσο και στα μαλλιά μας, αυξάνονται. Και όπως όλες γνωρίζουμε, μια είναι η αλλαγή που όλοι προσέχουμε, και πραγματικά μας φτιάχνει την διάθεση και αυτή δεν είναι άλλη από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας. Συγκεκριμένα, οι ανταύγειες, είναι μια αλλαγή που μπορεί να γίνει σε όλα τα μαλλιά και να προσθέσει αμέσως ενδιαφέρον στην εμφάνιση μας, και αυτόν τον αέρα ανανέωσης που επιθυμούμε.  Κι ενώ φέτος τον χειμώνα ξέρουμε ποια τάση θα επικρατήσει περισσότερο απ’ όλες, κι αυτή δεν είναι άλλη από τα σκούρα, μακριά μαλλιά, με φυσικές γυαλάδες, που μιμούνται τις λάμψεις του γυαλιού, στις πασαρέλες είδαμε κι άλλες αποχρώσεις μαλλιών που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Πιο θερμά χρώματα, ζεστά, όχι τόσο συνδυασμένα με το χειμώνα, που είναι εξίσου εύκολο να πετύχουμε και να διατηρήσουμε.

Εμείς, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας σε μια λίστα, ώστε να κάνουμε την επίσκεψη σας στο κομμωτήριο πολύ πιο εύκολη.

Ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου

Oι ζεστές, κόκκινες αποχρώσεις είναι τέλειες, για όσες πέρασαν το καλοκαίρι με λαμπερά ξανθά μαλλιά ή για αυτές που θέλουν να προσθέσουν μια νότα ζεστασιάς στα καστανά μαλλιά τους.  Αυτόν τον χειμώνα στις ανταύγειες, επικρατούν οι θερμοί υποτόνοι, οπότε μην φοβηθείτε να πάτε «αντίθετα» στον καιρό, παίζοντας με μαλλιά στο χρώμα της κανέλας, στο χρώμα του κρασιού ή ακόμα και σε βαθιά strawberry blondes. Κι επειδή το κόκκινο είναι από τα πιο δύσκολα χρώματα για να διατηρηθούν ζωντανά και λαμπερά, μην ξεχάσετε να επενδύσετε σε προϊόντα για τη προστασία του χρώματος, για να μείνει το κόκκινο στις ανταύγειες σας αναλλοίωτο.

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram

«Με λίγο γάλα»

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram

 

Έχετε παρατηρήσει όταν προσθέτετε λίγο γάλα στον κρύο καφέ σας, πως τα χρώματα δεν ομογενοποιούνται πλήρως αλλά δίνουν ένα όμορφο καφέ χρώμα με εμφανείς ανοιχτότερος χρωματισμούς κατά τόπους; Ε, αυτό είναι το trend που θα θέλετε να υιοθετήσετε αν αγαπάτε τα σκούρα καστανά μαλλιά σας άλλα θέλετε να ανοίξετε το χρώμα τους με διακριτικές ανταύγειες.  Λέγεται «Cold Brew» και το έχουν αγαπήσει πολλές celebrities, μεταξύ των οποίων και η Bella Hadid.

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram

Μεσαίες αποχρώσεις

Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Ένα hair trend που μπορείτε να ακολουθήσετε ανεξαρτήτως του χρώματος των μαλλιών σας, και είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί.  Θα έχετε παρατηρήσει πως τα φυσικά μαλλιά δεν έχουν ένα μονοδιάστατο χρώμα, αλλά πολλούς διαφορετικούς τόνους του ίδιου, χρώματος, σε θερμότερους και ψυχρότερους τόνους, που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα μιμούνται οι ανταύγειες σε αυτό το hair trend, το οποίο στην ουσία δένει τους σκουρότερους τόνους που επικρατούν στην ρίζα, με τους πιο ανοιχτούς που βρίσκονται στις άκρες, δημιουργώντας ένα ενιαίο τρισδιάστατο χρώμα. Η Chiara Ferragni, είναι μεταξύ πολλών celebrities, που έχουν ασπαστεί αυτό το ηπίων τόνων hairtrend.

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram
Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Αν λοιπόν σκεφτόσασταν ανταύγειες, τώρα ξέρετε πως πρέπει να τις ζητήσετε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα