Αυτές είναι οι εξετάσεις που πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες μια φορά τον χρόνο

Η κάθε γυναίκα πρέπει να φροντίζει το σώμα της και την υγεία της, με τον καλύτερο τρόπο που θεωρεί η ίδια. Όμως υπάρχουν κάποιες εξετάσεις, που όλες οι γυναίκες δεν πρέπει να αμελούμε να κάνουμε, μία φορά τον χρόνο. Εμείς ρωτήσαμε τον γυναικολόγο αναπαγωγής του κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΕΥΓΟΝΙΑ, Κο Γεώργιο Λαϊνά και μας αποκάλυψε τι πρέπει να φροντίζουμε να κάνουμε για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. 
-Ελεγχος Αντιμυλεριου ορμόνης,
-τεστ ΠΑΠ,
-υπερηχογράφημα μήτρας και ωοθηκών,
-μαστογραφία σε γυναίκες άνω των 35 αν υπαρχει επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και μετα ετησίως άνω των 40
Με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλες τις αναγνώστριες του ΘΕΜΑτος ένα ξεχωριστό δώρο.Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε :
– Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχο Μαστού και Κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο με 30 ευρώ ή – Υπέρηχο Μαστού και Κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο με 20 ευρώ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ– Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)– Καλέστε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.
]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα