Αυτές είναι οι 5 τροφές που θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή

Αν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε περισσότερη διάθεση να κοιμηθείτε παρά να κάνετε σεξ σε καθημερινή βάση, τότε η σεξουαλική σας επιθυμία ίσως να χρειάζεται ενίσχυση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βγείτε έξω και να αγοράσετε τα πάντα από το κοντινότερο κατάστημα εσωρούχων Victoria’s Secret. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε μερικά φαγητά κλειδιά στη διατροφή σας για να ανεβάσετε τη λίμπιντό σας και να αποκτήσετε ανανεωμένη διάθεση.

Σύκα. Θέλετε να είστε απόλυτα ακαταμάχητη την επόμενη φορά που θα σας δει ο σύντροφός σας; Υπάρχει  μια απλή διατροφική λύση που θα κάνει εσάς τους δύο να συμπεριφέρεστε σαν έφηβοι και πάλι: Σύκα. ‘’Θεωρούνται τέλεια διεγερτικά γονιμότητας και ενισχύουν την έκκριση των φερορμονών ‘’, λένε οι γιατροί. Γιορτάστε το με έως 5 σύκα πριν την ερωτική επαφή και ανακαλύψτε τι θα συμβεί μόνοι σας.

Το σαφράν (κρόκος) – αν και ανήκει στις ακριβές τροφές, είναι ένα καρύκευμα, το οποίο είναι ότι καλύτερο για το στομάχι σας και τη σεξουαλική σας ζωή. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Guelph ανακάλυψαν ότι το σαφράν μπορεί να βελτιώσει τις σεξουαλικές αποδόσεις σας. Για να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε  να βουτήξετε τις ίνες σε ζεστό νερό για 15 λεπτά, μετά να προσθέσετε οποιοδήποτε σιτηρό όπως ρύζι, κινόα ή κριθάρι- ή να το χρησιμοποιήσετε σε μια σούπα ή ένα ζωμό.

Αβοκάντο: Είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, ενώ έχουν και χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών, κάτι που κάνει το αβοκάντο ιδανικό για να την υγεία της καρδιάς και των αρτηριών. Οτιδήποτε βοηθάει το κυκλοφορικό σας σύστημα, συμβάλλει σε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, αφού το αίμα φτάνει ευκολότερα σε όλα τα… απαραίτητα σημεία του σώματος σε άντρες και γυναίκες.

Μέλι και βασιλικός πολτός: O αρχαιοελληνικός και ο αιγυπτιακός λαός χρησιμοποιούσε  το μέλι είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με σουσάμι ως θεραπεία για την στειρότητα ή την ανικανότητα. Καταναλώνοντας μέλι προσλαμβάνουμε ποσότητες βιταμινών, ενζύμων, μετάλλων και ιχνοστοιχείων (κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, χαλκό) που με τη σειρά τους συμβάλλουν στη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας. Άλλωστε ,ο  γνωστότερος αφροδισιακός συνδυασμός εδώ και αιώνες είναι  το μέλι με τα καρύδια.

Αμύγδαλα: Είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά και αποτελούν πλούσια πηγή μετάλλων που είναι σημαντικά για την σεξουαλική σας υγεία, όπως ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη Ε.

Διαβάστε ακόμη: 

Kate Middleton: Όλες οι λεπτομέρειες για το μωρό που περιμένει

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα