Αυτές είναι οι αγαπημένες μπαλαρίνες της Olivia Palermo και μπορείτε να τις αποκτήσετε

Η Olivia Palermo είναι μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου και εμείς τη θαυμάζουμε για το στιλ και για τις πάντα άψογες ενδυματολογικές της επιλογές. Έχει την ικανότητα να υποστηρίζει πλήρως όλα όσα φοράει και να τα συνδυάζει μεταξύ τους με τρόπο αριστοτεχνικό. Μεταξύ άλλων διαθέτει και μια πολύ πλούσια συλλογή παπουτσιών η οποία αποτελείται από designer κομμάτια και όχι μόνο. Φοράει ψηλοτάκουνα πολύ συχνά, όμως όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει αν παρακολουθείτε το στιλ της της αρέσουν ιδιαίτερα και οι άνετες μπαλαρίνες, με τις οποίες ολοκληρώνει outfits κάθε είδους.

Σε παλιότερη συνέντευξή της λοιπόν μίλησε γι’ αυτόν της τον έρωτα και αποκάλυψε μάλιστα σε ποιο brand ανήκουν τα εν λόγω παπούτσια που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Πρόκειται για το brand French Sole, το οποίο διαθέτει μπαλαρίνες για όλα τα στιλ και γούστα. Για να το επιλέγει άλλωστε ένα fashion icon σαν την Olivia Palermo, αντιλαμβάνεστε ότι η αισθητική και η ποιότητα των παπουτσιών είναι πολύ υψηλή. Όπως ανακαλύψαμε η εταιρεία διαθέτει και e-shop μέσω του οποίου μπορείτε να παραγγείλετε και εσείς τα παπούτσια της Palermo, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει αποστολή και στην Ελλάδα.

Αν λοιπόν ζηλεύετε τις stylish μπαλαρίνες της Olivia δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.frenchsole.com και να επιλέξετε και εσείς αυτές που σας αρέσουν και ελπίζουμε σε μερικές μέρες να μπορείτε και να τις παραγγείλετε!

Διαβάστε ακόμα:

Jon Hamm – Jennifer Westfeldt: Μάθετε τον λόγο που χωρίζουν έπειτα από 16 χρόνια σχέσης

Χριστίνα Λαμπίρη: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα