Αυτές οι πέντε celebrities δείχνουν αγνώριστες χωρίς μακιγιάζ
Getty Images

Μην μας πείτε πως δεν ισχύει: όλες δείχνουμε διαφορετικές όταν βαφόμαστε. Η διαφορά μεταξύ της κάθε μίας από εμάς όμως έγκειται στο πόσο διαφορετική δείχνει. Είναι απλά η λίγο ποιο λαμπερή, ξεκούραστη και εντυπωσιακή εκδοχή της;  Ή η εικόνα στον καθρέπτη δείχνει μία εντελώς διαφορετική γυναίκα; Πολλές φορές συμβαίνει το δεύτερο και –χωρίς υπερβολές- δεν είναι όμορφο. Γιατί άλλο να τονίζουμε τα καλά στοιχεία της εμφάνισής μας και να καλύπτουμε τυχόν ατέλειες και άλλο να αλλάζουμε εντελώς το πρόσωπό μας.

Οι celebrities που θα δείτε παρακάτω δείχνουν εντελώς διαφορετικές χωρίς μακιγιάζ, αν και η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές είναι σχεδόν αναγκασμένες να φορούν βαρύ makeup, αφού εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί, την τηλεόραση και την σκηνή. Στη σημείο αυτό να πούμε βέβαια πως αν και αγνώριστες, όλες τους είναι πανέμορφες και με και χωρίς μακιγιάζ.

 Drew Barrymore

InStyle_600x600

Ιδού η απόδειξη πως και τα μαλλιά παίζουν ρόλο στο τελικό μας look. Ακόμα και βαμμένες, αν τα μαλλιά δεν είναι χτενισμένα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

 Kim Kardashian

InStyle_600x6005Η «βασίλισσα» του contouring, Kim, είναι ίσως εκείνη που δείχνει εντελώς αγνώριστη όταν φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ.

 Sofia Vergara

InStyle_600x6004

Μία από τις πιο σέξι γυναίκες του Hollwood θα πέρναγε σχεδόν απαρατήρητη χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσιακά ρούχα. Διαφωνείτε;

 Lady Gaga

InStyle_600x6003Όχι πείτε μας, αν βλέπατε τη Gaga στο δρόμο χωρίς makeup, υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να την αναγνωρίζατε;

 Ελένη Φουρέιρα

InStyle_600x6002Η φωτογραφία αυτή ανέβηκε στα stories της Mairiboo και σχεδόν δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε με πρώτη ματιά πως δίπλα της είναι η miss Fuego.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα