Αυτές οι μπλούζες είναι πανάκριβες αλλά έχετε πολλούς λόγους να τις αγοράσετε

Τον τελευταίο καιρό γίνεται έντονη συζήτηση για γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική -και όχι μόνο- κακοποίηση και που τελικά έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τη σοκαριστική αυτή εμπειρία και να μιλήσουν γι’ αυτήν δημόσια. Παρόλα αυτά υπάρχουν και αμέτρητες γυναίκες που έχουν βιώσει και άλλες δυσάρεστες και απειλητικές για τη ζωή τους εμπειρίες, όπως οι φυσικές καταστροφές και οι πόλεμοι. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το γνωστό brand Chinti and Parker αποφάσισε να κάνει μία κίνηση που θα στηρίξει όλες αυτές τις γυναίκες.

1-lg

Σε συνεργασία λοιπόν με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Women For Women International, σχεδίασε μια σειρά από T-shirts κασμιρένια πουλόβερ, με μηνύματα, τα οποία εκτός απο το ότι είναι πολύ stylish, έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί για τη στήριξη γυναικών που έχουν επιβιώσει από πολέμους και θα τις βοηθήσει να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Τα σχέδια είναι όλα πολύ ωραία (πραγματικά δε θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε) ενώ οι τιμές τους θα ξεκινούν από τα 130 ευρώ περίπου και θα φτάνουν μέχρι τα 480. Η εν λόγω συλλογή θα πωλείται αποκλειστικά από το Farfetch ενώ θα λανσαριστεί επίσημα στις 8 Μαρτίου, που είναι και η Μέρα τις Γυναίκας για το 2018.

Αν λοιπόν σκοπεύετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να αποκτήσετε ένα και μόνο fashion item, φροντίστε αυτή τη φορά η αγορά σας να έχει ένα παραπάνω νόημα, καθώς με αυτή την κίνηση θα στηρίξετε και έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα