Αυτά τα τρία ζευγάρια sneakers είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε φέτος την άνοιξη
Instagram @Pumawomen

Τα κλασικά, λευκά sneakers είναι ένα από τα must have κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της, αλλά δεν είναι τα μόνα. Καθώς η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης, μαζί με όλα τα άλλα νέα κομμάτια που πρόκειται να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας, δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να προσθέσετε μερικά νέα sneakers στη συλλογή σας.

Μετά από κάποια έρευνα και λίγα scroll down στο Instagram, ξεχωρίσαμε ποια sneakers προτιμούν τα κορίτσια της μόδας για τη φετινή άνοιξη και καταλήξαμε πως αυτά τα τρία ζευγάρια δεν πρέπει να λείπουν από τη φετινή συλλογή μας.

Ένα ζευγάρι λευκά sneakers είναι απαραίτητα, καθώς συνδυάζονται με τα πάντα και κάνουν τα looks σας να αποπνέουν μία διαχρονικότητα. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα μαύρα sneakers, τα οποία μπορείτε να φορέσετε με άπειρους τρόπους και κάθε στιγμή της ημέρας. Από το πρωί με το αγαπημένο σας denim παντελόνι μέχρι το βράδυ με ένα αέρινο midi φόρεμα. Last but not least, τα sneakers με χρώμα. Εμείς ξεχωρίσαμε το νέο ζευγάρι της Puma, το οποίο είναι σε λευκές, μαύρες, ροζ και πράσινο mint αποχρώσεις και είναι ό,τι πιο ανοιξιάτικο μπορούμε να βρούμε σε sneakers.

Sneakers Under Armour 74.99 EUR

 

Sneakers Puma 110,00 EUR

 

Sneakers Freddy 34,90 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα