Αυτά τα τρία looks συζητήθηκαν περισσότερο στο Met Gala

Όπως ήδη είπαμε και όπως σίγουρα θα έχετε δει πολλάκις σήμερα στο διαδίκτυο, πριν από μερικές ώρες στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε το ετήσιο και καθιερωμένο πλέον Met Gala. Πρόκειται για ένα κοσμικό γεγονός που κάθε χρόνο έχει ένα συγκεκριμένο θέμα και γίνεται με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το Costume Institute του Metropolitan Museum of Arts της Νέας Υόρκης. Αυτό που έχουμε να πούμε για το φετινό είναι ότι ήταν το πρώτο που μάλλον ενέπνευσε τόσο πολύ τις προσκεκλημένες, με αποτέλεσμα οι περισσότερες να μείνουν πιστές σ’ αυτό και να επιλέξουν looks που ήταν απόλυτα σύμφωνα με την κατεύθυνση που δόθηκε. Ακόμα βέβαια και αυτές που φόρεσαν κάτι που μάλλον ήταν εκτός κλίματος, ήταν καλοντυμένες και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι πρόκειται για το πιο ωραίο και καλόγουστο κόκκινο χαλί που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Τα θεατρικά outfits μας θύμισαν πως η μόδα είναι τέχνη και κάποια από αυτά βρέθηκαν στο επίκεντρο για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Δείτε λοιπόν για ποιες συζητήσαμε λίγο παραπάνω και διαβάστε γιατί συνέβη αυτό.

Getty Images
Getty Images

Η Mindy Kaling μπορεί να μην ήταν η πιο εντυπωσιακή της βραδιάς όμως σίγουρα ήταν μία από αυτές που επέλεξαν ένα πραγματικά καλόγουστο σύνολο. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται για ένα σύνολο που έφερε ελληνική υπογραφή. Η διάσημη ηθοποιός εμπιστεύτηκε τον «δικό μας» Βασίλη Ζούλια προκειμένου να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης. Το look της ολοκλήρωσε με ένα χρυσό στέμμα διακοσμημένο με μπλε πέτρες που σχεδίασε ο Περικλής Κονδυλάτος. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δε θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους. Χαιρόμαστε πολύ που υπάρχουν γνωστοί άνθρωποι που εκτιμούν την καλή ελληνική μόδα και που την προβάλλουν σε τόσο σημαντικές διοργανώσεις όπως το Met Gala. Φυσικά ευχόμαστε στο Βασίλη Ζούλια αλλά και στον Περικλή Κονδυλάτο και εις ανώτερα.

Getty Images
Getty Images

H Blake Lively ήταν ακόμα μία παρουσία που δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Στην πραγματικότητα δεν ήταν η καλύτερη της βραδιάς, όμως αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα γι’ αυτό το φανταστικό σύνολο. Αν και κάποιος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει γραφικό, αυτό το Atelier Versace χρειάστηκε 600 ώρες για να φτιαχτεί και φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που δούλεψαν προκειμένου να δούμε αυτό το δραματικό αποτέλεσμα. Το κέντημα ήταν φτιαγμένο στο χέρι ενώ η ηθοποιός και η ομάδα που επιμελήθηκε το σύνολό της, πρόσθεσαν στο look ένα headpiece που την έκανε να μοιάζει με Αγία. Εμπνευσμένο τόσο από το θέμα αλλά και λίγο από το Game of Thrones εδώ που τα λέμε, το συγκεκριμένο σύνολο ήταν πραγματικό έργο τέχνης και η Blake έμοιαζε όντως να έχει βγει από Καθολική εικόνα. Διαφωνείτε;

Getty Images
Getty Images

Αφήσαμε για το τέλος μία από τις κακές εμφανίσεις της βραδιάς. Όχι φυσικά το πρόβλημα με τη Scarlett Johansson δεν ήταν ότι το look ήταν πραγματικά κακό. Ο λόγος για τον οποίο συζητήθηκε λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες, ήταν ότι φόρεσε Marchesa. Να σας θυμίσουμε ότι από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο Weinstein οι celebrities είχαν αποφασίσει να σταματήσουν να φορούν δημιουργίες του Οίκου. Η Georgina Chapman που ίδρυσε μαζί με τον τότε σύζυγό της Harvey Weinstein τον οίκο Marchesa βρέθηκε στο στόχαστρο και μάλιστα την περασμένη σεζόν ακύρωσε το show της στη Νέα Υόρκη γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις του κόσμου. Το γεγονός βέβαια ότι ζήτησε διαζύγιο από τον Weinstein αλλά και ότι έχει πλέον πείσει τους πάντες ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έκανε μας κάνει να πιστεύουμε πως ίσως δε θα σβηστεί από τον χάρτη της μόδας. Ίσως μάλιστα η Scarlett να έκανε αυτή την επιλογή συνειδητά, θέλοντας να στηρίξει τη Georgina Chapman αλλά και τον Marchesa που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει πάρα πολλές υπέροχες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα