Αυτά τα tops φορούν οι Γαλλίδες με τα jeans τους φέτος την άνοιξη
Instagram @adenorah

Οι ενδιάμεσες εποχές όπως είναι το φθινόπωρο και η άνοιξη,  αποτελούν πάντα μία μεγάλη πρόκληση για εμάς τις γυναίκες. Μας απασχολεί ιδιαίτερα δηλαδή πώς να συνδυάσουμε τα ρούχα μας ώστε και να είμαστε κομψές κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και να νιώθουμε άνετα όποια και αν είναι η θερμοκρασία.

Την καλύτερη λύση για ακόμα μία φορά μας προσφέρουν οι Γαλλίδες, οι οποίες μας δείχνουν πως μπορούμε να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας denim παντελόνι για να δημιουργήσουμε κομψά, ανοιξιάτικα σύνολα.

Τι μας προτείνουν; 

Vintage cardigans

Instagram @camillecharriere
Instagram @jeannedamas

Ζακέτες που μας θυμίζουν τον τρόπο που ντύνονταν οι μαμάδες μας πριν χρόνια γίνονται όπλο για τις Γαλλίδες και δημιουργούν τα πιο κομψά ανοιξιάτικα looks.

Tops με ρίγες

Instargam @sabinasocol

Οι μπλούζες και τα tops με ρίγες, οι γνωστές μας μαρινιέρες είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Συνδυάστε το αγαπημένο σας jean με μία μαρινιέρα σε λευκές και μπλε αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ανοιξιάτικο.

Λευκά oversized πουκάμισα

Instagram @leiasfez

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό και super κομψό, από το συνδυασμό denim παντελόνι και oversized λευκό πουκάμισο. Οι Γαλλίδες αγαπούν πολύ αυτό τον συνδυασμό και τον επιλέγουν πολύ συχνά.

Pussy bow πουκάμισα

Instagram @adenorah

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό και super κομψό, από το συνδυασμό denim παντελόνι και oversized λευκό πουκάμισο. Οι Γαλλίδες αγαπούν πολύ αυτό τον συνδυασμό και τον επιλέγουν πολύ συχνά.

Denim shirts

Instagram @louloudesaison

Τα denim on denim σύνολα είναι μία από τις πιο hot τάσεις της φετινής άνοιξης και οι Γαλλίδες λατρεύουν να συνδυάζουν ένα denim παντελόνι με ένα εξίσου denim πουκάμισο. Αν θέλετε μάλιστα να πειραματιστείτε λίγο παραπάνω με το στιλ σας μπορείτε να επιλέξετε denim κομμάτια σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Cropped πουλόβερ

Instagram @claire_most

Τα cropped πουλόβερ είναι μία εξίσου πολύ κομψή, ανοιξιάτικη επιλογή για να φορέσετε με το denim παντελόνι σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα