Αυτά τα ρούχα θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τη μόδα

Αν παρακολουθείτε αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο της μόδας, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει πως πολλά είναι τα brands και οι Οίκοι που κάνουν μια στροφή προς πιο φιλικές προς το περιβάλλον τακτικές, μιας και η βιομηχανία της μόδας, όσο περίεργο και αν ακούγεται, έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του πλανήτη. Το πρώτο 100% οικολογικό, ελληνικό brand εμφανίστηκε στον χώρο πριν από δύο χρόνια περίπου και τώρα παρουσιάζει ακόμα μία καλοκαιρινή συλλογή που σίγουρα θα ξεχωρίσετε. Άλλωστε η φιλοσοφία και οι πρακτικές της εταιρείας αξίζουν την προσοχή σας.

Η  VATHOS Apparel  λοιπόν, παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη συλλογή της για το Καλοκαίρι του 2018, εμπνευσμένη από τη σύγχρονη γυναίκα που αποδεικνύει καθημερινά ότι μπορεί να έχει άριστο στιλ και να αγαπάει την μόδα, αλλά παράλληλα συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη και απολαμβάνει μια αειφόρα ζωή.

VATHOS

Η συλλογή παραμένει πιστή στα δομικά στοιχεία  και στη φιλοσοφία του brand: ρούχα και αξεσουάρ με minimal αισθητική, υψηλής ποιότητας οργανικά υφάσματα και ecowise χαρακτήρα, σχεδιασμένα για διαφορετικές ανάγκες και γούστα που μπορούν να συνοδεύσουν τις γυναίκες στην καθημερινότητά τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Πρόκειται για μία συλλογή που εξυμνεί την ομορφιά και την κομψότητα της γυναικείας απλότητας, αναδεικνύοντας την διαφορετικότητα κάθε γυναίκας και ικανοποιώντας την επιθυμίας της για οικολογική προσέγγιση. Κάθε κομμάτι της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα απλό ρούχο, πρόκειται για ένα ρούχο που κρύβει μια ιστορία, που αντιπροσωπεύει μια αξία.

VATHOS

Οι θηλυκές σιλουέτες, τα αέρινα και ανάλαφρα υφάσματα και οι καθαρές γραμμές, συνυπάρχουν σε μία παλέτα που περιλαμβάνει  το λευκό, το γαλάζιο, το λαδί, και το μαύρο, με τις ρίγες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή.  Οι απλές γραμμές ισορροπούν αρμονικά με τις πλούσιες υφές από οργανικό βαμβάκι, μπαμπού και ακατέργαστο μετάξι.

Για όλες τις δημιουργίες της η VATHOS Apparel χρησιμοποιεί 100% πιστοποιημένα οργανικά υλικά. Τα προϊόντα της παράγονται στην Ελλάδα και διακρίνονται για την αντοχή τους, τις απαλές υφές τους και την ποιότητα κατασκευήςτους.

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 VATHOS Apparel διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς και στο VATHOS Apparel E-SHOP www.vathosapparel.com.

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα