Αυτά τα πανάκριβα (και όχι τόσο όμορφα) παπούτσια θα είναι το επόμενο μεγάλο trend;

Από τότε που ο Alessandro Michele ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του Gucci, ο ιταλικός Οίκος έγινε ίσως ο αγαπημένος όλων των fashionistas σε όλο τον κόσμο. O καλλιτεχνικός διευθυντής του λοιπόν κατάφερε να χαρίσει στο ιταλικό luxury brand κάτι από την αίγλη του παρελθόντος, που μεταφράζεται και σε πολύ μεγάλη οικονομική άνθιση. Οι συλλογές που έχει σχεδιάσει έχουν κερδίσει διθυραμβικά σχόλια σε όλα τα Μέσα και επειδή ακριβώς έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει το ύφος και την ταυτότητα του Gucci,  κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της, να επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει κάτι με την υπογραφή του.

gucci shoes

Μετά λοιπόν από τη Dionysus bag αλλά και τα ανδρόγυνα Princetown loafers και mules που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν επενδεδυμένα και με γούνα, ένα νέο αξεσουάρ με την υπογραφή Gucci φαίνεται πως θα γίνει το επόμενο αγαπημένο κομμάτι του streetstyle. Πρόκειται και πάλι για ένα ζευγάρι παπούτσια που δε σας κρύβουμε ότι με την πρώτη ματιά δε μας αρέσει και τόσο πολύ. Αυτά τα slides λοιπόν μοιάζουν με παντόφλες και δεν ξέρουμε πόσο κολακευτικά είναι για το πόδι, αλλά θα είμαστε κάπως επιφυλακτικοί, γιατί είναι πολύ πιθανό τελικά να τα δούμε σε looks που θα μας ενθουσιάσουν και να αποφασίσουμε ότι μας αρέσουν.

gucci shoes

Διαθέσιμα σε κλασικό, μαύρο δέρμα, ή βελούδο σε διάφορες αποχρώσεις, το κόστος για ακόμα μία φορά δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, μιας και αν θέλετε να αποκτήσετε θα πρέπει να δώσετε κάτι παραπάνω από 600 ευρώ. Πώς σας φαίνονται λοιπόν;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα