Αυτά τα κουρέματα θα κάνουν ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά να αποκτήσουν όγκο
Splash News / Ideal Image

«Thin hair, don’t care», δεν είπε ποτέ κανείς σε αυτό τον κόσμο. Και ούτε πρόκειται να πει ποτέ, βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, γιατί συνήθως τα λεπτά μαλλιά δείχνουν λίγα ή αραιά και αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελε κάποιος, κατά τη γνώμη μας τουλάχιστον. Αν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε σίγουρα ξέρετε πόσο κόπο χρειάζεται να καταβάλλετε για να τους δώσετε έστω και λίγο όγκο. Εξειδικευμένα σαμπουάν, λεπτόρρευστα conditioner, προϊόντα που ανασηκώνουν τις ρίζες και τα λοιπά, αν τα έχετε δοκιμάσει όλα, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, τότε συνεχίστε να διαβάζετε γιατί ίσως να βρείτε αυτό που θα σας αλλάξει τη ζωή (και αυτή των μαλλιών σας).

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τέσσερα κουρέματα που θα κάνουν ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά να δείξουν πιο πλούσια (εντάξει, δεν θα αποκτήσετε ξαφνικά τα μαλλιά της Gisele, ας μην κοροϊδευόμαστε) και εσείς πρέπει απλώς να διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και θεωρείτε πως θα σας πηγαίνει και να κλείσετε asap ένα ραντεβού στο κομμωτήριο.

Το κλασικό καρέ

Getty Images, λεπτά μαλλιά
Getty Images

Τα καρέ κουρέματα είναι εδώ και πολλές (ΠΟΛΛΕΣ) σεζόν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας και είναι ιδανικό για εσάς, αφού το κοντό τους μήκος θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πολύ πιο πλούσια.

Καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα

Splash News, λεπτά μαλλιά
Splash News

Αν θέλετε ακόμα περισσότερο όγκο, δοκιμάστε το κοντό καρέ με φιλάρισμα. Τα διαφορετικά μήκη θα δώσουν την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά σας είναι πιο γεμάτα και πλούσια.

Το Shag

Splash News, λεπτά μαλλιά
Splash News

Το Shag, δηλαδή το ανέμελο κούρεμα –συνήθως- μέχρι κάτω από τους ώμους, περιλαμβάνει ελαφρύ φιλάρισμα και αφέλειες και το αποτέλεσμα θα είναι μαλλιά γεμάτα όγκο και σχήμα.

Ελαφρύ φιλάρισμα στα μήκη

Splash News, λεπτά μαλλιά
Splash News

Αν έχετε συνηθίσει να έχετε μακριά μαλλιά και δεν θέλετε να τα αποχωριστείτε, τότε ένα ελαφρύ φιλάρισμα θα χαρίσει όγκο στο χτένισμα σας. Προσοχή, το πολύ έντονο φιλάρισμα σε μακριά, λεπτά μαλλιά θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα