Αυτά τα φορέματα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε γάμο και βάφτιση του καλοκαιριού

To φόρεμα, ειδικά το καλοκαίρι, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στις εμφανίσεις μας, αφού οι προσκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Αναζητώντας τα πιο θηλυκά φορέματα στην αγορά καταλήξαμε στην Toi&moi για τα κατάλληλα κομμάτια.

Ένα look που συνδυάζει σοφιστικέ και σέξι attitude είναι το παρακάτω ροζ φόρεμα στο χρώμα της πούδρας με λεπτομέρειες από μαύρη δαντέλα, μια chic και διαχρονική επιλογή. Σε μια ιδιαίτερη περίσταση όπως μια βάφτιση, ένας γάμος, ένα event που θέλουμε να ξεχωρίσουμε είναι ό,τι καλύτερο. Συνδυάστε το με χαλαρά σπαστά μαλλιά που ανεμίζουν και θα είσαστε η μούσα της βραδιάς.

Για μια χαλαρή βραδινή έξοδο το maxi ριχτό φόρεμα με τους παρτούς ώμους σε “σοφιστικέ” έκδοση του animal print, είναι ιδανικό για ένα look casual-chic, παραμένοντας απλό και παράλληλα θηλυκό και αέρινο για κάθε περίσταση. Το μπεζ μακρύ φόρεμα που δένει στην πλάτη και αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα είναι επίσης πολύ θηλυκή επιλογή. Tαιριάξτε το με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια για demure look.

toi & moi

Ένα φόρεμα για μια νύχτα clubbing είναι το κοντό με βολάν στον ένα ώμο που βρήκαμε και πάλι στην Toi&moi. Κλέβει όλες τις παραστάσεις, με μια ευχάριστη δόση από ‘80s,στο κόκκινο της φλόγας.Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι high heels και είστε έτοιμες για party!

toi & moi

Τέλος αν έχουμε να διαλέξουμε ένα φόρεμα σε casual mood ,το παρακάτω κρουαζέ με διαγώνιες ρίγες είναι ό,τι πιο cool & sexy μαζί. Ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσουμε, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ -για μια εμφάνιση που κολακεύει κάθε σωματότυπο.

toi & moi

Για περισσότερα looks επισκεφθείτε το www.toi-moi.com για ένα update στα φορέματα που θα φορέσετε το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα