Αυτά τα Χριστούγεννα «ξεδιπλώνουμε» τις βλεφαρίδες μας

H νέα μάσκαρα Lash Sensational Full Fan Effect της Maybelline New York 12,49€ έφτασε στα χέρια μας μόλις χθες. Σύμφωνα με το claim της, το 68% των γυναικών θέλουν περισσότερες βλεφαρίδες και η ομάδα του InStyle βρίσκεται σε αυτό το ποσοστό (απορούμε δε πως και δεν είναι μεγαλύτερο). Ανοίγοντας το όμορφο tube και παρατηρώντας το βουρτσάκι, πριν ακόμα τη φορέσουμε, αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πως αυτή η μάσκαρα θα μας χαρίσει όντως περισσότερες βλεφαρίδες.

Βλέπετε, το βουρτσάκι δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Έχει 6 διαφορετικά μεγέθη ακίδων και σχήμα βεντάλιας. Τη χρησιμοποιήσαμε σύμφωνα με τις οδηγίες λοιπόν: περάσαμε πρώτα το βουρτσάκι από τις βλεφαρίδες μας με την εσωτερική κοιλότητα και αμέσως ανακαλύψαμε βλεφαρίδες που δεν ξέραμε πως έχουμε. Στη δεύτερη στρώση, το γυρίσαμε ανάποδα και το ξαναπεράσαμε και το αποτέλεσμα… απλά μοναδικό.

mascara wand

Βλέπετε, το ειδικό αυτό βουρτσάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αναδεικνύει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και η φόρμουλα της μάσκαρα χαρίζει το πιο τέλειο, μαύρο χρώμα.

Ναι τη λατρέψαμε και υπολογίζουμε πως θα την έχουμε τελειώσει ως τη νέα χρονιά…

Δείτε ακόμα:

Υπέροχα νέα: H Adriana Lima και πάλι στη Maybelline New York

It’s Electric! Tα νέα Baby Lips της Maybelline New York είναι εδώ…

Video: Τα τέλεια πορτοκαλί χείλη με τη Μάγδα Αναστασοπούλου και τη Maybelline New York

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα