Αυτά τα Χριστούγεννα θα είστε η πιο όμορφη της βραδιάς…

Τα γιορτινά φώτα τρεμοπαίζουν, η μουσική πλημμυρίζει τον αέρα και οι γιορτινές βραδιές ξεκινούν…φορέστε τα καλά σας, μακιγιαριστείτε και ετοιμαστείτε. Η μαγευτική Winter Trend 2014 Collection του The Body Shop θα σας βοηθήσει να λάμψετε αυτά τα Χριστούγεννα. Πως; Με μοναδικές παλέτες, ένα λαμπερό eyeliner και μια μάσκαρα έκπληξη, με βερνίκια νυχιών σε τέλεια χρώματα και ένα προϊόν σαν κούκλα…

Γοητευτικά Μάτια με τις Eye Shadow PalettesDolly Pastels και Frosted Pastels 19,50€
Λαμπερές υπέροχες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τους χειμωνιάτικους περιπάτους με 2 παλέτες σε παστέλ αποχρώσεις και συλλεκτική Χριστουγεννιάτικη συσκευασία
Twinkle, Twinkle με το Glitter Eyeliner 10,50€
Μαγέψτε τους όλους με τα υπέροχα μάτια σας! Τραβήξτε μία γραμμή με το ασημένιας απόχρωσης eyeliner και τραβήξτε τα φλας με μια μόνο ματιά. Για ακόμη πιο μυστηριώδη, γιορτινά μάτια, περάστε άφθονες στρώσεις από την Sparkling Black Mascara 12,00€.

On-Trend Nails και χέρια στην εντέλεια με τα τέλεια βερνίκια νυχιών 6€
Εντυπωσιάστε με μανικιούρ σε εποχικές αποχρώσεις που συνδυάζονται υπέροχα με τις περιορισμένης κυκλοφορίας παλέτες The Body Shop!.

08-The-Body-Shop-Lip-and-Cheek-Stain-Doll-Pack-Shot

Doll Yourself Up με το Lip and Cheek Doll 15,00€
Αυτά τα Χριστούγεννα, το εκπληκτικό lip and cheek stain διατίθεται σε μία νέα κόκκινη απόχρωση με απίστευτα χαριτωμένη περιορισμένης κυκλοφορίας συσκευασία. Προσφέρει φυσική, ροδοκόκκινη χειμερινή λάμψη και είναι η τέλεια ιδέα για δώρο σε όλες σας τις φίλες.

Δείτε ακόμα:

Oil Love: Διαβάστε γιατί πρέπει να αγαπήσετε κι εσείς τα λάδια προσώπου

How much is enough? Μήπως το έχω παρακάνει με τις κρέμες;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα